Zobrazit přihlášovací formulář

ŠEDÁ skříňka - nábytek, 70x25x72 cm

Administrace

ŠEDÁ skříňka - nábytek, 70x25x72 cm

2 599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 149 Kč
... elegantní, účelně řešený úložný prostor, který s Vašimi věcmi získá osobitý charakter. Skříňka chytře kombinuje otevřené a uzavřené úložné prostory; věci tak můžete vystavit nebo je skrýt. Nízká varianta tohoto úložného dílu poskytuje praktický úložný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠEDÁ skříňka - nábytek, 70x25x72 cm

2 599 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... elegantní, účelně řešený úložný prostor, který s Vašimi věcmi získá osobitý charakter. Skříňka chytře kombinuje otevřené a uzavřené úložné prostory; věci tak můžete vystavit nebo je skrýt. Nízká varianta tohoto úložného dílu poskytuje praktický úložný prostor; například pod oknem. Součástí dvířek je zabudovaný otevírací mechanismus, takže je otevřete jen jemným dotykem. Dvě flexibilní police vám usnadní přizpůsobení si prostoru svým úložným potřebám, zatímco jedna pevná police dodá zvýšenou stabilitu. Montáž je rychlá a snadná díky klínovým kolíkům, které zacvaknete do předvrtaných otvorů. Díky nastavitelným nožičkám bude Vaše úložná sestava stát stabilně i na nerovné podlaze. Nábytek však musí být upevněn ke stěně pomocí přiloženého kotvícího úchytu. Různé materiály, z nichž jsou vyrobeny stěny, vyžadují i různé typy upevnění. Použijte takový upevňovací materiál, který je vhodný pro Vaše stěny. Tento materiál není součástí výrobku. Pravidelně kontrolujte, zda jsou všechna kování řádně utažená a v případě potřeby je dotáhněte. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
.........................................

► BARVY NA VÝBĚR:
bílá, tmavě šedá ...
Informace o dostupnosti jednotlivých barevných variant na dotaz.
.........................................

Materiál:
dřevovláknitá deska, papírová fólie, dřevotříska, papírová výplň se strukturou vč. pláství (min. 100 % recyklované), plastový lem, galvanizovaná ocel.

.........................................

Návod na údržbu:
Otírejte navlhčenou textilií a jemným čisticím prostředkem. Osušte čistou utěrkou.
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    Délka: 70 cm. Šířka: 105 cm. Hloubka: 35 cm. Výška: 72 cm.

  • 27. 5. 2022, 23:24

  • Zobrazení

    886

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie