Zobrazit přihlášovací formulář

SOFTSHELLOVÉ KALHOTY S FLEESEM WOLF VEL.86-110

Administrace

SOFTSHELLOVÉ KALHOTY S FLEESEM WOLF VEL.86-110

449 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Dětské softshellové kalhoty značky Wolf pro dívky, které se dají nosit od brzkého jara, přes léto až do pozdního podzimu. Softshell, z kterého jsou kalhoty ušité, je voděodolný, nepromokavý. Vodní sloupec je (kolik vlhkosti jsou schopné pojmout zvenku)…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 10. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SOFTSHELLOVÉ KALHOTY S FLEESEM WOLF VEL.86-110

449 Kč
  • Popis zboží
Dětské softshellové kalhoty značky Wolf pro dívky, které se dají nosit od brzkého jara, přes léto až do pozdního podzimu.

Softshell, z kterého jsou kalhoty ušité, je voděodolný, nepromokavý. Vodní sloupec je (kolik vlhkosti jsou schopné pojmout zvenku) 8000mm a má dobrou prodyšnost (kolik odvedou tělesné vlhkosti zevnitř kalhot) a to 1000g/m2/24h. Proto jsou kalhoty z tohoto materiálu velice oblíbené na outdoor aktivity, na hory a také školky a školy v přírodě, kde děti ocení jejich snadné oblékání a svlékání :)

Díky děrované podšívce na vnitřní části softshellu, dobře odvádí tělesnou vlhkost. Výborným prvkem je i nohavička na gumu uvnitř nohavice - tzv.zábrana proti vniknutí vlhkosti. Vaše děti tak bez obav mohou využít při deštivých dnech.

Po stranách nahoře mají kalhoty dvě funkční kapsy na zipy, v pase jsou do gumy a ještě navíc zevnitř tkaničky pro ještě lepší regulaci obvodu pro hubenější děti. Kalhoty disponují  reflexními prvky na nohavicích je nápis => WOLF
  • Značka

    WOLF

  • Velikost

    86

  • 7. 1. 2022, 0:54

  • Zobrazení

    67

  • Oblíbené

    0

Kategorie