Zobrazit přihlášovací formulář

Kožené sportovní boty Adidas Adiwear Adiprene

Administrace

Kožené sportovní boty Adidas Adiwear Adiprene

649 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 99 Kč
Super stav, technologie Adiwear, Adiprene, Litestrike EVA, uvedená velikost FR 40 2/3 , UK 7, US 8 1/2 , CHN 250, JP 255 , délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 26,7cm.. adiWear® - Mimořádně trvanlivá guma nezanechávající stopy na podlaze, použitá na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kožené sportovní boty Adidas Adiwear Adiprene

649 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Super stav, technologie Adiwear, Adiprene, Litestrike EVA, uvedená velikost FR 40 2/3 , UK 7, US 8 1/2 , CHN 250, JP 255 , délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 26,7cm..
adiWear® - Mimořádně trvanlivá guma nezanechávající stopy na podlaze, použitá na podrážku boty a jiné plochy vystavené vysokému oděru, jako jsou boční části paty a přední část boty. Zajišťuje trvanlivost v oblastech s vysokým oděrem a současně také zvyšuje přilnavost boty k podlaze.
adiPRENE® - Materiál tlumící nárazy, který zajišťuje odpružení paty při nárazu a umožňuje efektivní přenášení škodlivých sil po dopadu, podporuje chodidlo způsobem chůze. Měkký materiál tlumí vnější část paty, chrání chodidlo běžce před nárazy a snižuje vtáčení nohy.
Mezipodešev LiteStrike EVA poskytuje lehké odpružení.
  • 20. 10. 2020, 11:21

  • Zobrazení

    27

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Černé dámské boty/ nazouváky/ pantofle JENNY FAIRY
Luxusní pánské kožené černé boty Dune London

Kategorie