Zobrazit přihlášovací formulář

MOTOCYKL PRO VLASTNÍ MONTÁŽ 257 DÍLŮ

Administrace

MOTOCYKL PRO VLASTNÍ MONTÁŽ 257 DÍLŮ

50 Kč 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 89 Kč
Motocykl pro vlastní montáž DIY hračka , nebo si to udělejte sami, je vynikajícím návrhem pro dítě, které dosáhlo 8 let. Taková aktivita rozvíjí jeho barevnou představivost a zdokonaluje jeho manuální a technické dovednosti. Model pro vlastní kutily …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 9. 2020
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MOTOCYKL PRO VLASTNÍ MONTÁŽ 257 DÍLŮ

50 Kč
  • Popis zboží
Motocykl pro vlastní montáž

DIY hračka , nebo si to udělejte sami, je vynikajícím návrhem pro dítě, které dosáhlo 8 let. Taková aktivita rozvíjí jeho barevnou představivost a zdokonaluje jeho manuální a technické dovednosti. Model pro vlastní kutily umožní vašemu dítěti cvičit trpělivost tím, že ho uklidní a uklidní. Možná se díky tomuto montážnímu motocyklu vaše dítě rozhodne, že se chce v budoucnu stát výrobcem nebo inženýrem strojů?

Představená kreativní hračka se skládá z prvků z vícebarevných plastů a kovu. Různé tvary více než 250 dílů vám dávají šanci na nekonečnou zábavu. Motocykl lze sestavit úplně jiným způsobem a také vytvořit strukturu podle vynálezu. Sada obsahuje nástroje, které usnadňují otáčení a demontáž vozidla.

Sada prvků pro osobní montáž motocyklu bude originálním dárkem pro dítě nebo jeho přítele. Mít kreativní sadu bude také skvělou příležitostí pro celou rodinu k ruční práci společně.
Souprava motocyklu pro vlastní sestava obsahuje:

kovové a plastové díly v množství 257 kusů,
nástroje,
uživatelský manuál.
  • Rozměry

    39 cm x 29 cm x 6 cm.

  • 27. 9. 2020, 19:06

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Kategorie