Zobrazit přihlášovací formulář

DOVEDNOSTNÍ HRA – AUTOMAT S CHAPADLEM

Administrace

DOVEDNOSTNÍ HRA – AUTOMAT S CHAPADLEM

629 Kč 799 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 89 Kč
Hraní hracího automatu s chapadlem, kterým můžete maskota vytáhnout, během prázdnin rozhodně napjalo peněženku mnoha rodičů. Vize výhry své vysněné hračky je tak lákavá, že mnoho dětí ji chce získat za každou cenu – často krmí automat spoustou mincí.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 9. 2020
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DOVEDNOSTNÍ HRA – AUTOMAT S CHAPADLEM

629 Kč
  • Popis zboží
Hraní hracího automatu s chapadlem, kterým můžete maskota vytáhnout, během prázdnin rozhodně napjalo peněženku mnoha rodičů. Vize výhry své vysněné hračky je tak lákavá, že mnoho dětí ji chce získat za každou cenu – často krmí automat spoustou mincí. Tento problém však lze vyřešit velmi jednoduchým způsobem – zakoupením vlastního stroje!

Automatický lapač s funkcí budíku je hračka, která jistě zaujme mnoho lidí. S ním můžete naučit své dítě šetřit peníze – sada obsahuje žetony, se kterými můžete hru začít, ale nic vám nebrání v používání skutečných mincí, které považují stroj za prasátko. Sada obsahuje kulaté roztomilé figurky stylizované jako oblíbená postava, které lze použít jako ceny v automatu. Stroj lze samozřejmě naplnit například sladkostmi, které vaše dítě dále motivují ke hře!

Stroj je také vybaven funkcí hodin a budíku, díky nimž vaše dítě pravděpodobně vstane do školy. Konec konců, každého by raději probudil barevný herní automat než tradiční nudný budík, že?

Automatický lapač hraček s funkcí budíku je určen pro děti starší 6 let.
  • Rozměry

    Rozměry balení: 22 cm x 18 cm x 16 cm.

  • 28. 9. 2020, 16:12

  • Zobrazení

    32

  • Oblíbené

    0

Kategorie