Zobrazit přihlášovací formulář

Thalgo Cold Marine Deeply Nourishing Hand Cream

Administrace

Thalgo Cold Marine Deeply Nourishing Hand Cream

79 Kč 99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Krém na ruce intenzivně vyživuje suchou a citlivou pokožku rukou až na 24 hodin a posiluje nehty. Inovace z hlubin oceánů regeneruje a chrání. Hloubkově výživný krém na ruce z řady Cold Cream Marine (Deeply Nourishing Hand Cream) je krémovým balzámem 2 v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Thalgo Cold Marine Deeply Nourishing Hand Cream

79 Kč
  • Popis zboží
Krém na ruce intenzivně vyživuje suchou a citlivou pokožku rukou až na 24 hodin a posiluje nehty. Inovace z hlubin oceánů regeneruje a chrání.
Hloubkově výživný krém na ruce z řady Cold Cream Marine (Deeply Nourishing Hand Cream) je krémovým balzámem 2 v 1 pro suchou a citlivou pokožku rukou. Přináší výživu a pocit pohodlí i té nejsušší pokožce rukou a posiluje nehty. Regeneruje a chrání. Jeho zahalující textura vytváří při aplikaci jakoby další ochrannou vrstvu kůže a nezanechává mastný povrch. Má sladkou a svěží vůni s nótami broskve, zelených listů bílého pižma.
Kromě aktivní látky Cold Cream Marine (viz níže) obsahuje Vitamín E, který zahaluje ruce jemností. Provitamín B5 chrání a posiluje nehty.
Použití: jako denní ochrana na ruce a nehtový balzám.
Revoluční řada Thalgo s látkou Cold Cream Marine intenzivně vyživuje, dlouhodobě zklidňuje a účinně napravuje i velmi suchou a citlivou pleť až na 24 hodin. Působí proti zarudnutí, pocitům pnutí a pálení. Cold Cream Marine obsahuje vyživující olej Blue Oil Marine ve vysoké koncentraci, zklidňující řasový vosk a zkrášlující vodu Seve Bleue des Oceans. Tato napravující a posilující voda z hlubin oceánu je bohatá na stopové prvky a nezbytné minerály.
Vyživující Blue Oil Marine je první 100% mořský olej Thalgo derivovaný z mikrořasového fytoplanktonu s výjimečnou schopností bioakumulovat lipidy. Obsahuje vysokou koncentraci (až 30%) Omega-3 mastných kyselin typu EPA, nejvzácnějších a nejkomplexnějších syntetizovaných esenciálních mastných kyselin.
Thalgo je přírodní kosmetika z mořských řas a minerálů pro přirozenou a účinnou péči o vaši pleť.
Nový
20ml
Cena 50ml na netu kolem 550,-
  • 18. 11. 2023, 21:30

  • Zobrazení

    285

  • Oblíbené

    0

Kategorie