Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Friends 41433 Párty loď

Administrace

LEGO Friends 41433 Párty loď

1 400 Kč 1 950 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Párty loď vezme děti na pláž, kde se ponoří do dlouhých hodin hraní a legrace. Model lodě doplňují 3 sestavitelné minipanenky a spousta hraček a příslušenství, s nimiž si děti užijí nejedno parádní letní dobrodružství. Párty loď nabízí spoustu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Friends 41433 Párty loď

1 400 Kč
  • Popis zboží
Párty loď vezme děti na pláž, kde se ponoří do dlouhých hodin hraní a legrace. Model lodě doplňují 3 sestavitelné minipanenky a spousta hraček a příslušenství, s nimiž si děti užijí nejedno parádní letní dobrodružství.

Párty loď nabízí spoustu příležitostí k hraní příběhů. Děti si budou hrát se spoustou doplňků a užijí si zábavu na pláži. Malí umělci se vžijí do role Andrey, která popadne mikrofon, aby zabavila kamarády. Na palubě se pak postaví za kormidlo a nebo si dopřejí oddych v kajutě. Děti, které milují adrenalin, zase vyplují na vodním skútru s Ethanem.

Lego Friends je stavebnice, jejíž cílovou skupinou jsou dívky od 4 let. V hlavní roli se představuje pět kamarádek (Olivia, Emma, Mia, Andrea a Stephanie), které společně podnikají různá dobrodružství. Někdy si dívky vyrazí do aquaparku, do džungle, ke kadeřníkovi či na pláž, jindy zase na misi na záchranu delfínů. Domovem jim je rozšiřitelné městečko Heartlike City. Objevte další stavebnice z řady Lego Friends, rozšiřte svou sbírku a kombinujte jednotlivé dílky.
  • 6. 11. 2023, 18:56

  • Zobrazení

    457

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie