Zobrazit přihlášovací formulář

Denní obnovovací krém Anew Reversalist SPF 25 s Pr

Administrace

Denní obnovovací krém Anew Reversalist SPF 25 s Pr

159 Kč 520 Kč
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 69 Kč
Denní obnovovací krém Anew Reversalist SPF 25 s Protinolem™ 50 ml Anew Reversalist denní krém s Protinolem™ SPF 25 zjemňuje vrásky ještě předtím, než se stanou permanentními. Výborně hydratuje pleť a chrání ji před negativními účinky UV záření. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 12. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Denní obnovovací krém Anew Reversalist SPF 25 s Pr

159 Kč
Koupit
Denní obnovovací krém Anew Reversalist SPF 25 s Protinolem™ 50 ml



Anew Reversalist denní krém s Protinolem™ SPF 25 zjemňuje vrásky ještě předtím, než se stanou permanentními. Výborně hydratuje pleť a chrání ji před negativními účinky UV záření.



Použití: denní krém pro pleť 35+ s prvními náznaky vrásek
Jak to funguje: anti-vráskové složení obsahuje patentovaný Protinol™ jakožto ingredienci, která podporuje tvoru kolagenu, vyhlazuje pleť a chrání ji pomocí PSF 25 před UV zářením.
Výsledek: viditelně hladká, mladistvě vypadající pleť



Objevte denní krém s inovativní technologií, která redukuje první náznaky vrásek, prověřena klinickými testy. Denní krém s Protinolem™ podporuje tvorbu kolagenu, zvyšuje jeho množství v pleti a vytváří efekt viditelně hladké pleti. Bohaté složení zaručuje optimální hydrataci pleti a chrání ji před UV zářením.



Jak používat denní krém s Protinolem™?
Použijte malé množství krému na vyčištěnou tvář, krk a vyčkejte, dokud se krém plně neabsorbuje do pokožky. Krém by měl být aplikován 15 minut před kontaktem pokožky se sluncem.



Anew krémy společně fungují naprosto skvěle, dodávají Vaší pleti podporu pro tvorbu kolagenu a viditelnou proměnu. Pro ty nejlepší výsledky použijte také noční krém s Protinolem™ ze stejné řady.
  • 11. 2. 2024, 12:58

  • Zobrazení

    311

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Rozjasňující BB krém 5 v 1
Rozjasňující tonikum s vitaminem C
Anew Power oční krém
Čisticí pleťový krém Anew Sensitive +

Kategorie