Zobrazit přihlášovací formulář

3x krásná hračka - ceny různé

Administrace

3x krásná hračka - ceny různé

100 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
1. Plyšový delfín Blu Blu se zvuky. Plyšový delfín je nejen krásný na pohled, ale umí spoustu věcí, které vám rád předvede po stisknutí ploutve. Vydává zvuky jako opravdový delfín a mrká svýma čarovnýma očima. Když má BluBlu hlad, nakrmte ho rybičkou. A…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x krásná hračka - ceny různé

100 Kč
Koupit
1. Plyšový delfín Blu Blu se zvuky. Plyšový delfín je nejen krásný na pohled, ale umí spoustu věcí, které vám rád předvede po stisknutí ploutve. Vydává zvuky jako opravdový delfín a mrká svýma čarovnýma očima. Když má BluBlu hlad, nakrmte ho rybičkou. A pokud je čas jít spát, vložte mu do pusy legrační dudlík nebo ho poplácejte po hlavě a on poslušně zavře oči a s chrápáním usne jako špalek! Délka 60cm. Výrobce IMC toys. Stále v super stavu, vhodný jako dárek. Příslušenství - dudlík, zelená rybička a návod. Krabici už bohužel nemám. Provoz na 4 AA baterie. Vložila jsem nové, takže není třeba kupovat. Původní cena byla1.300,-Kč. Nyní 500,-Kč.

2. Děsivá tarantule na dálkové ovládání. Svítí jí oči a pohybuje se všemi směry. Délka 26cm. Původní cena 1.000,-Kč, nyní 300,- Kč. V super stavu. Baterie jsou součástí. Vhodné jako dárek.

3. Plyšová oranžovo-růžová rybka (mečoun) je již PRODANÁ.

4. Mluvící papošek - je již PRODANÝ!!!

5. Růžová panenkna v kostýmu zajíčka je již PRODANÁ.

6. Pejsek na dortu, který po stisknutí tlapky hraje a zpívá píseň "Happy Birthday", vibruje a točí se dokola. Nové baterie uvnitř. Cena 100,-Kč.
  • 10. 1. 2024, 20:42

  • Zobrazení

    929

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

2 knihy - ceny v textu
N.o.v.é. slim rifle
32
TALLY WEIJL

N.o.v.é. slim rifle

Bílé slim rifle - 1x použité
Růžové tričko s baletkou
Krásné světle hnědé sako - super stav
Pěkné červeno-oranžové tričko 158/164

Kategorie