Zobrazit přihlášovací formulář

Úniková hra: Potopený poklad

Administrace

Úniková hra: Potopený poklad

359 Kč 399 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 39 Kč
Potápění za pokladem může znít jako pohodové zpestření pobytu u moře, ovšem ne v únikové hře EXIT. Se svou plachetnicí a instruktorem se náhle ocitnete na moři uprostřed ničeho a námořní mapa, kterou jste si za pár dolarů koupili, je naprosto nepoužitelná…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 8. 2012
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Úniková hra: Potopený poklad

359 Kč
Koupit
Potápění za pokladem může znít jako pohodové zpestření pobytu u moře, ovšem ne v únikové hře EXIT. Se svou plachetnicí a instruktorem se náhle ocitnete na moři uprostřed ničeho a námořní mapa, kterou jste si za pár dolarů koupili, je naprosto nepoužitelná. Ve snaze najít východisko objevujete jen samé rébusy a hádanky. Vyluštíte je dřív, než vám dojde vzduch? Najdete nakonec i poklad? Váš osud teď naprosto závisí jen na vašich schopnostech spolupracovat a logicky myslet.

Průběh hry vám postupně odhalí kartičky s úkoly a rébusy, nápovědami a odpověďmi. Jestli se blížíte ke zdárnému cíli, vám napoví speciální dešifrovací kotouč. Hra je vytvořena na jedno hraní pro 1 až 4 osoby.

Hry EXIT: Únikové hry získaly v německém originále prestižní ocenění Spiel des Jahres 2017. Můžete si tak být jisti, že vás čeká skvělý herní zážitek. Hra Potopený poklad je svou úrovní vhodná pro začátečníky.
  • 8. 11. 2023, 18:27

  • Zobrazení

    214

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Exit úniková hra: Pán prstenů
úniková hra Zapovězený hrad
Párty hra Adventure games: Žalář
ÚNIKOVÁ HRA: OPUŠTĚNÁ CHATA
HRA OSMISMĚRKY JUNIOR ENGLISH
RODINNÁ HRA LOUKA JAK VYŠITÁ
Človeče, nezlob se!
DOSTIHY A SÁZKY NOVÉ RODINNÁ HRA
Dětský kvíz s glóbusem.
KRÁLOVSTVÍ HER (365 HER
DOSTIHY A SÁZKY JUNIOR

Kategorie