Zobrazit přihlášovací formulář

KOUZELNÉ ČTENÍ INTERAKTIVNÍ KNIHA MOJE PRVNÍ BARVY

Administrace

KOUZELNÉ ČTENÍ INTERAKTIVNÍ KNIHA MOJE PRVNÍ BARVY

269 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Interaktivní mluvící kniha Moje první barvy a tvary z edice Kouzelné čtení provede děti od 3 let světem kolem nás a ukáže jim, jak již název napovídá, všemožné barvy a tvary. Průvodci se stanou sourozenci Sára a Tom a poví dětem například jaká barva…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KOUZELNÉ ČTENÍ INTERAKTIVNÍ KNIHA MOJE PRVNÍ BARVY

269 Kč
  • Popis zboží
Interaktivní mluvící kniha Moje první barvy a tvary z edice Kouzelné čtení provede děti od 3 let světem kolem nás a ukáže jim, jak již název napovídá, všemožné barvy a tvary. Průvodci se stanou sourozenci Sára a Tom a poví dětem například jaká barva vznikne smícháním červené a modré, jaký tvar má včelí plástev a co je silueta.

Kniha je plná dialogů a zvuků, které děti zaujmou. Nechybí ani oblíbené zábavné kvízy ve 3 úrovních obtížnosti. Kniha Moje první barvy a tvary obsahuje přes 2100 zvuků a textů. Je namluvena Michaelou Badinkovou a Janem Teplým ml.

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete elektronickou tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba.
Kouzelné čtení je určeno dětem v předškolním věku, tak dětem starším, ale bezpochyby zaujme i dospělé. Díky speciální technologii mohou knihy plně využívat i děti v předškolním věku, které ještě číst neumí. Samy si tak mohou „přečíst“ pohádku nebo se hravou formou naučit poznávat barvy, čísla, písmena či nejrůznější tvary.
  • 20. 5. 2020, 19:56

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Kategorie