Zobrazit přihlášovací formulář

KNIHA+CD/DVD MICHAL NESVADBA

Administrace

KNIHA+CD/DVD MICHAL NESVADBA

180 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
knížky s Michalem Nesvadbou z Kouzelné školky knížka Michal Nesvadba: Michal doma s mámou + CD, cena 180 Kč knížka Michal Nesvadba: Michal maluje s tátou + DVD, cena 260 Kč Při koupi obou cena 400 Kč. "První interaktivní kniha pro vaše děti,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KNIHA+CD/DVD MICHAL NESVADBA

180 Kč
  • Popis zboží
knížky s Michalem Nesvadbou z Kouzelné školky

knížka Michal Nesvadba: Michal doma s mámou + CD, cena 180 Kč
knížka Michal Nesvadba: Michal maluje s tátou + DVD, cena 260 Kč
Při koupi obou cena 400 Kč.


"První interaktivní kniha pro vaše děti, která je slyšet! Michal, společně se svou maminkou, připravili nádhernou knížku, která přináší dětem zcela novou a neobvyklou zábavu. Knížka pro oči i uši je doplněná o CD, na kterém jsou úkoly z knížky a spousta zvuků. Děti mohou, i s rodiči, plnit úkoly, ale také pouze poslouchat, dívat se do obrázků, číst si nebo i malovat."

"Pojďte malovat s Michalem! Michal se svým tatínkem Milošem Nesvadbou pro vás připravili senzační knížku doplněnou o DVD. Krok za krokem se společně s Michalem naučíte kreslit spoustu obrázků. Dále vás čekají prima nápady, jak a čím lze malovat, jak míchat barvy, jak správně gumovat nebo co všechno se dá při kreslení a malování použít. Kromě mnoha obrázků knížku doplňuje i velké množství fotografií. Malujte s Michalem podle DVD!!
  • 8. 2. 2021, 18:58

  • Zobrazení

    381

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie