Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní fusak s jednorožci Belisima

Administrace

Zimní fusak s jednorožci Belisima

500 Kč 1 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Nádherný zimní fusak do kočárku, používaný jednu sezónu, stále v krásném stavu, chybí jeden knoflícek u kožešiny, určitě se dá nahradit. Vysoká pořizovací cena. Popis od prodejce Dětský zimní fleecový fusák Belisima. Fusák je ideální do kočárku a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní fusak s jednorožci Belisima

500 Kč
  • Popis zboží
Nádherný zimní fusak do kočárku, používaný jednu sezónu, stále v krásném stavu, chybí jeden knoflícek u kožešiny, určitě se dá nahradit. Vysoká pořizovací cena.

Popis od prodejce
Dětský zimní fleecový fusák Belisima. Fusák je ideální do kočárku a autosedačky. Dechberoucí luxusní zimní fusák s moderním desingem, který je navržen s maximální péčí. Dětský fusák má otvory pro bezpečnostní pásy, díky čemuž lze dosáhnout maximálního bezpečí během cestování. Na zadní straně má praktickou kapsičku pro lepší uchycení ke kočárku, nebo k sáňkám. Vrchní část lze stáhnout pomocí tkaniček do kapuce, tím ochráníte hlavičku dítěte před větrem a chladem. Kapuce je zdobená kožíškem, která je připevněná knoflíkami, takže se dá lehce odepnout. Fusák má zip po celém obvodu, který zaručí pohodlí, a vložení miminka do fusáku bude velmi jednoduché. Fusák se proto může použít i jako podložka. Vnitřek fusáku tvoří měkkoučká a příjemňoučká vrstva z fleecového materiálu. Tyto materiály pomáhají udržovat stálou teplotu těla a zbraňují přehřáti organismu. Luxusní fusák je ideálním dárkem a je vhodný pro všechny moderní maminky. Složení: vnitřní vrstva fleec, vnější vrstva 100% polyester, výplň-100% polyester-antialergické vlákno. Rozměry: cca 98x53 cm.
- zimní fusák do kočárků, autosedačky
- zip po celém obvodu fusáku
- kvalitní fleecový materiál
- otvory na 5-bodové bezpečnostní pásy
- moderní design a atraktivní barvy
- složení: vnitřní vrstva fleec, vnější vrstva 100% polyester, výplň-100% polyester-antialergické vlákno
- rozměry: cca 98x53 cm.
  • 12. 11. 2021, 17:33

  • Zobrazení

    131

  • Oblíbené

    0

Kategorie