Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Classic 11009 Kostky a světla

Administrace

LEGO Classic 11009 Kostky a světla

499 Kč 699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
12 sestavitelných LEGO modelů – hrad, obličej, princezna, netopýr, kohout, padouch, pirátská loď, sova, duch, větrný mlýn, žralok a dinosaurus – a spousta dalších dílků dávají příležitost zažít naprosto cokoliv! A jakmile se do akce vloží světelné kostky,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Classic 11009 Kostky a světla

499 Kč
  • Popis zboží
12 sestavitelných LEGO modelů – hrad, obličej, princezna, netopýr, kohout, padouch, pirátská loď, sova, duch, větrný mlýn, žralok a dinosaurus – a spousta dalších dílků dávají příležitost zažít naprosto cokoliv! A jakmile se do akce vloží světelné kostky, stínové představení nebude brát konce!

S touto LEGO® sadou si děti mohou užít dvakrát tolik tvořivosti. Nejdříve postavte parádní modely a pak si s pomocí světelných kostek zahrajte stínové divadlo!

Děti ve věku od 5 let s nadšením promění své malé modely na parádní stínové obrazy! A když se stíny začnou rychle pohybovat, zmenšovat a zvětšovat, nevyčerpatelná představivost dětí vykouzlí nespočet příběhů.

Při stavění, hraní a tvoření si děti osvojí důležité dovednosti! Stavebnice LEGO Classic vkládají nápady a inspiraci do rukou malých stavitelů. Jednoduchý návod dětem umožní začít se zábavou ihned a bez prodlení. Zatímco si děti budou užívat radost z tvoření, získají dovednosti, které jsou klíčem k budoucímu úspěchu.

Ukažte dětem svět stavitelské zábavy s těmito 12 malými modely a pak sledujte, jak s nimi vykouzlí úžasné stínové představení! Dvě světelné kostky nabízí nekonečné herní možnosti.
12 sestavitelných LEGO® modelů – hrad, legrační obličej, princezna, netopýr, kohout, padouch, pirátská loď, sova, duch, větrný mlýn, žralok a dinosaurus – a navíc spousta dalších kostek, ze kterých si děti mohou postavit své vlastní výtvory.
Děti si postaví model, budou si s ním hrát a poté s pomocí světelných kostek rozehrají nekonečně kreativní a zábavné stínové divadlo plné úžasných příběhů.
Tato stavebnice představuje skvělý vánoční, narozeninový nebo jakýkoliv jiný dárek pro děti od 5 let, které si stavění s LEGO® kostkami a přehrávání příběhů ve stínovém
  • 13. 12. 2023, 15:43

  • Zobrazení

    477

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Dívčí, dámské džíny, rifle H&M
Dívčí zimní bunda TCM
Dívčí zimní bunda TCM

Kategorie