Zobrazit přihlášovací formulář

Cubika - Stavebnice dřevěné kostky - 50 ks

Administrace

Cubika - Stavebnice dřevěné kostky - 50 ks

370 Kč 550 Kč
Doposud žádný zájemce
1062324 Stavebnice universal obsahuje 50 dřevěných hracích kostek, vhodných pro chlapce i děvčata, balených v dárkové krabici, do které lze po hře vše snadno uklidit. Tvarově jsou kostky ideální především pro stavbu domů, mostů, zámků a různých věží dle…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Cubika - Stavebnice dřevěné kostky - 50 ks

370 Kč
Koupit
1062324
Stavebnice universal obsahuje 50 dřevěných hracích kostek, vhodných pro chlapce i děvčata, balených v dárkové krabici, do které lze po hře vše snadno uklidit.
Tvarově jsou kostky ideální především pro stavbu domů, mostů, zámků a různých věží dle vlastní fantazie.
CUBIKA je nová značka dřevěných hraček vyrobených pouze z ekologicky pěstovaného dřeva s velmi precizním opracováním a líbivým designem. Tvarově jsou kostky ideální především pro stavbu domů, mostů a různých věží dle vlastní fantazie. Sortiment hraček značky CUBIKA pomáhá dětem rozvíjet především senzomotorické schopnosti a dovednosti, logické myšlení, kreativitu, představivost a různé poznávací znalosti. Hračky jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího javoru a buku a k barvení se používají též vysoce kvalitní barvy na vodní bázi, které jsou naprosto bezpečné pro děti a nemají žádný zápach. Všechny výrobky této značky mají německý certifikát TÜV a jsou vyrobeny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Nevhodné pro děti do 2 let. Vyrobeno v Evropě.
  • 4. 12. 2023, 19:41

  • Zobrazení

    345

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

DŘEVĚNÁ MAGNETICKÁ HRA MALÁ
Dřevěné stavebnice GEOMETRIC
Dřevěné domino - zvířátka
PLAN TOYS Set stromy + světla

Kategorie