Zobrazit přihlášovací formulář

Baby Annabell® Skříň / přebalovací stůl

Administrace

Baby Annabell® Skříň / přebalovací stůl

699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 150 Kč
Maminky prodám nádherný přebalovací stolík,skříň.Hrané málo,v krásném neponičeném stavu.Jen na přehozu ,který je položen na přebalovacím pultu je malé kolečko od lepidla.Opravdu nic hrozitánského,přesto uvádím pro pořádek.Jinak opravdu nádherný.DOPORUČUJI…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Baby Annabell® Skříň / přebalovací stůl

699 Kč
  • Popis zboží
Maminky prodám nádherný přebalovací stolík,skříň.Hrané málo,v krásném neponičeném stavu.Jen na přehozu ,který je položen na přebalovacím pultu je malé kolečko od lepidla.Opravdu nic hrozitánského,přesto uvádím pro pořádek.Jinak opravdu nádherný.DOPORUČUJI.Nejlépe osobní odběr nebo možnost vyzvednutí u UH.Brodě nebo v UH.Hradišti Viz popis níže.
Luxusní skříň a přebalovací stůl v jednom pro panenky Baby Annabell. Ve skříni najdou malé maminky dostatek úložných prostor na celou garderobu pro Baby Annabell. Ve spodní části je tajná schránka na holčičí poklady. Horní část skříně je uzpůsobena jako přebalovací stůl s měkkou poduškou, na kterém malé maminky Baby Annabell pohodlně převléknou nebo jí vymění plenku. Po straně skříně je umístěn držák na lahvičku.
Aby miminko Baby Annabell při přebalování neplakalo, je součástím přebalovacího stolu noční světýlko ve tvaru ovečky, které je zároveň i hrací skříňkou. Hrací ovečku lze použít i samostatně, například když Baby Annabell usíná ve své postýlce.
Rozměry produktu: 49 x 48,5 cm
  • 11. 7. 2021, 13:38

  • Zobrazení

    239

  • Oblíbené

    0

Kategorie