Zobrazit přihlášovací formulář

Victorias Secret, Yankee Candle, Macys...5ks

Administrace

Victorias Secret, Yankee Candle, Macys...5ks

480 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Nabízím dva kusy luxusních věciček od světové značky Victorias Secret, jednu od Yankee Candle, Macys a k tomu hezký, praktický dárek s mnohostranným využitím. 1. Tělový sprej - suchý vonný olej - Tropic Rain z limitované edice od Victoria´s Secret je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 12. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Victorias Secret, Yankee Candle, Macys...5ks

480 Kč
  • Popis zboží
Nabízím dva kusy luxusních věciček od světové značky Victorias Secret, jednu od Yankee Candle, Macys a k tomu hezký, praktický dárek s mnohostranným využitím.
1. Tělový sprej - suchý vonný olej - Tropic Rain z limitované edice od Victoria´s Secret je exotická vůně pro ženy. Obsahuje tropické ovoce, tóny oceánu a květinové akordy. Objem 150ml. Mechanický rozprašovač.
2. Pleťová textilní maska od světové značky Victorias Secret About Last Night. Obsahuje výtažky z borůvek. Skvělé oživení pleti po prohýřené noci :-) . Použití : Maska se vyjme z obalu, přiloží na 15minut na důkladně omytý obličej. Pak se opatrně sejme, ale neoplachuje a případné přebytky masky se jemně vmasírují do pleti.
3. Votivní svíčka modrá značky Yankee Candle. Nemá vlastní obal a je potřeba ji umístit do nádoby,po zapálení se postupně rozteče. Jedná se tedy o levnější alternativu plnohodnotné svíčky v obalu. Je skvělá pro zkoušení nových vůní, jako interiérová dekorace nebo jako malý dárek. Hoří dle informace na obalu až 15hodin. Velikost 49g.
4. Kosmetická taška z měkkého plastu, od americké obchodní společnosti Macysbeauty. Uzavíratelná na zip. Barva třpytivá modrá se stejně třpytivými stříbrnými hvězdami a jednou červenou. Rozměry 21x14x5cm.
5. Stylová bandana Blue Fish pro celoroční použití. Během chvilky lze přeměnit z elegantní roušky na pokrývku hlavy (malým trikem,kdy se zdvojí látka),lze nosit jako nákrčník, jako čelenka, vytvoří culíček ve vlasech, poslouží jako nátepník.. Materiál prodyšné polyesterové mikrovlákno (moc příjemný na dotek) s digitálním potiskem. Rozměr látkového tunelu je 25x50cm. Je pružná a přizpůsobí se vaší velikosti.
Vše je samozřejmě nové, nepoužité. Kromě bandany vše dovoz USA, 100% originál.
  • 5. 1. 2021, 20:54

  • Zobrazení

    19

  • Oblíbené

    0

Kategorie