Zobrazit přihlášovací formulář

Funkční pánská zimní lyžařská/ SNB bunda Northland

Administrace

Funkční pánská zimní lyžařská/ SNB bunda Northland

549 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 89 Kč
Super stav, s technologií Fibrotec, nepromokavá, větruodolná, prodyšná, teplá, uvnitř flauš, odnímatelná kapuce, 5 vnějších kapes na zip + uvnitř 1 na zip a 1 na suchý zip, pod paží odvětrávání na zipy, sněžný pás, uvedená velikost XXL , délka 78cm,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Funkční pánská zimní lyžařská/ SNB bunda Northland

549 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Super stav, s technologií Fibrotec, nepromokavá, větruodolná, prodyšná, teplá, uvnitř flauš, odnímatelná kapuce, 5 vnějších kapes na zip + uvnitř 1 na zip a 1 na suchý zip, pod paží odvětrávání na zipy, sněžný pás, uvedená velikost XXL , délka 78cm, průramky 68cm, rukávy na krku 90cm..
Membrána FIBROTEC je vyvinuta exkluzivní technologií aplikovanou na spodní část tkaniny. To pomáhá nepropustit látku a zároveň umožnit únik potu. Toto specifické ošetření umožňuje, aby voda sklouzla z povrchu tkaniny, přičemž umožňuje cirkulaci vzduchu a během praní se nezhoršuje. FIBROTEC nabízí díky své roztažitelnosti tepelný komfort a snadný pohyb.
  • 12. 1. 2021, 13:34

  • Zobrazení

    74

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Lehké 3/4 kalhoty Southern / Takko

Kategorie