Zobrazit přihlášovací formulář

ŠEDÁ KOMODA, 3 zásuvky, 70x84 cm

Administrace

ŠEDÁ KOMODA, 3 zásuvky, 70x84 cm

3 599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 199 Kč
... tuto elegantní šedou komodu můžete použít kdekoliv v domácnosti, samostatně nebo s jiným nábytkem ze stejné série. V komodě se třemi zásuvkami můžete ukládat vše od ručníků až po oblečení. Do zásuvky se vejde přibližně 12 složených párů kalhot nebo 20…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠEDÁ KOMODA, 3 zásuvky, 70x84 cm

3 599 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... tuto elegantní šedou komodu můžete použít kdekoliv v domácnosti, samostatně nebo s jiným nábytkem ze stejné série. V komodě se třemi zásuvkami můžete ukládat vše od ručníků až po oblečení. Do zásuvky se vejde přibližně 12 složených párů kalhot nebo 20 triček. A nebojte se na komodu postavit lampu nebo květinu. Váš domov by měl být bezpečným místem pro celou rodinu. Abyste mohli komodu bezpečně přichytit ke zdi, je k ní přiloženo bezpečnostní kování. Lze použít samostatně kdekoli ve Vaší domácnosti a také se perfektně hodí k jinému nábytku, ať už je sladíte stylově nebo vytvoříte větší úložné řešení. Díky svému osobitému vzhledu a chytrému designu vypadá komoda skvěle sama o sobě a ještě lépe, když jich nakombinujete několik. Ploché, hladké boky vytváří díly, které můžete krásně spojit, když je umístíte vedle sebe. Tento univerzální kus nábytku můžete použít v mnoha různých místnostech ve vaší domácnosti. Charakteristická horní police je spojovacím prvkem a doplňuje tradiční styl komody. Bez ohledu na to, zda ji používáte na klobouky, krabice nebo dekorace, okraj udrží vaše věci na svém místě. Využijte úložný prostor do posledního centimetru. Rám snadno smontujete díky konstrukci s klínovým kolíkem, který snadno zacvakne do předvrtaných otvorů. Snadná údržba, stačí otřít vlhkým hadříkem. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
..............................................
BARVY K DISPOZICI:
šedá nebo bílá /informace o dostupnosti jednotlivých variant na dotaz/
..............................................
UPOZORNĚNÍ ! RIZIKO PŘEVRŽENÍ – nezajištěný nábytek se může převrhnout. Veškerý nábytek vyšší než 60 cm připevněte ke stěně pomocí přiloženého bezpečnostního kování.
  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    2 balíky, šířka: 70 cm, hloubka: 46 cm, výška: 84 cm, šířka zásuvky (vnitřní): 61 cm, hloubka zásuvky (vnitřní): 38 cm.MATERIÁL: dřevotříska, akrylová barva, papírová fólie, plastový lem.

  • 23. 9. 2022, 13:56

  • Zobrazení

    849

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Přírodní komoda se 3 zásuvkami
Červené & bílé chlapecké triko: pruhy a kotva 9y

Kategorie