Zobrazit přihlášovací formulář

Dřevěná židle zajíc Forest Tender Leaf Toys

Administrace

Dřevěná židle zajíc Forest Tender Leaf Toys

1 385 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Dřevěná dětská židle Forest je perfektní doplněk do dětského pokojíčku, který nadchne všechny děti od 3 let. Nadčasovou židli navrhli špičkoví designéři značky Tender Leaf Toys přímo ve Velké Británii a ve spolupráci se zkušenými řemeslníky přinášejí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dřevěná židle zajíc Forest Tender Leaf Toys

1 385 Kč
  • Popis zboží
Dřevěná dětská židle Forest je perfektní doplněk do dětského pokojíčku, který nadchne všechny děti od 3 let. Nadčasovou židli navrhli špičkoví designéři značky Tender Leaf Toys přímo ve Velké Británii a ve spolupráci se zkušenými řemeslníky přinášejí dětem produkt nejvyšší kvality. Opěradlo je vyhotoveno v nádherném lesním motivu s uměleckým vyobrazením medvídka s oušky. Židle je pevná a její konstrukce sestává ze dřeva nejvyšší kvality a v kombinaci s masivními nohami, rozšířenými ve spodní části, zajišťuje dětem při jejich hrách stabilitu.

Židle v jemných barvách z originálního přírodního materiálu navodí v pokojíčku útulnou atmosféru, děti získají inspiraci a budou si vymýšlet příběhy a pohádky o lesních zvířátkách, o kterých budou vyprávět svým sourozencům a kamarádům. Pravý britský design si získá každé dítě, stejně jako rodiče, stolička od Tender Leaf je nadčasový produkt, který vydrží vašim dětem dlouhá léta. Také si s ním zahrají i další generace dětí a stane se nedílnou součástí dětských pokojů, které ozdobí a prosvětlí.

Se špičkovým nábytkem Tender Leaf Toys si děti mohou hrát na různé profese, umělce a návrháře. Židle je velmi pohodlná, děti na ní vydrží dlouho sedět a mohou si skládat puzzle, stavět stavebnice, kreslit si, malovat a všestranně se rozvíjet. Dětská židle se dá kombinovat s dalším nábytkem od Tender Leaf a tak vytvořit dětem skutečně originální prostředí, ve kterém se může volně kreativně realizovat, popustit uzdu své fantazii a rozvíjet své talenty. S jedinečným nábytkem Tender Leaf, který v sobě nese hlubokou myšlenku britských tradic, objevují děti nekonečné množství dalších herních možností, přičemž si vytvářejí jedinečné pouto s přírodou.

Cílem designérů Tender Leaf Toys je rozvíjet děti fyzick
  • 18. 6. 2023, 18:32

  • Zobrazení

    324

  • Oblíbené

    0

Kategorie