Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO City 60282 Velitelská jednotka hasičů

Administrace

LEGO City 60282 Velitelská jednotka hasičů

850 Kč 1 290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Vzrušující stavebnice Velitelská jednotka hasičů od LEGO City se může pochlubit klasickým hasičským autem s funkční vysokozdvižnou plošinou. Děti se mohou těšit na celou řadu postav z LEGO City TV, včetně Boba, Feldmana a robota jménem Toastie, který z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO City 60282 Velitelská jednotka hasičů

850 Kč
  • Popis zboží
Vzrušující stavebnice Velitelská jednotka hasičů od LEGO City se může pochlubit klasickým hasičským autem s funkční vysokozdvižnou plošinou. Děti se mohou těšit na celou řadu postav z LEGO City TV, včetně Boba, Feldmana a robota jménem Toastie, který z vodního děla vystřeluje dílky znázorňující vodu. Přeneste svého malého hrdinu přímo do děje seriálu LEGO City Dobrodružství, kde bude mít děj pod palcem.

Lego City je stavebnice vhodná pro kluky i holky různého věku. Převádí prvky, s nimiž se dítě setkává v běžném životě, do ikonických modelů. Velká škála témat umožní vašemu dítěti být hasičem, policistou, kosmonautem nebo třeba starostou celého města. Nechybí ani tematické budovy a spousta úžasných vozidel. Kombinace stavebnice s dalšími Lego City sadami umožňuje postavit celé fungující město.
  • 10. 10. 2023, 20:00

  • Zobrazení

    625

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie