Zobrazit přihlášovací formulář

SEDÁK, PODSEDÁK, POLSTR NA ŽIDLI

Administrace

SEDÁK, PODSEDÁK, POLSTR NA ŽIDLI

125 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Kvalitně a profesionálně zpracovaný sedák zpříjemní každé posezení a zabrání nachladnutí. Drží tvar, můžete prát na 40°C. Vždy na dvou rozích tkanice na upevnění. Tkanice jsou šité z látky. Sedák je 4x ozdobně prošitý, povlak proto nelze sundat. Sedák je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 8. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SEDÁK, PODSEDÁK, POLSTR NA ŽIDLI

125 Kč
  • Popis zboží
Kvalitně a profesionálně zpracovaný sedák zpříjemní každé posezení a zabrání nachladnutí. Drží tvar, můžete prát na 40°C. Vždy na dvou rozích tkanice na upevnění. Tkanice jsou šité z látky. Sedák je 4x ozdobně prošitý, povlak proto nelze sundat. Sedák je oboustranný - můžete otáčet.

Vrchní materiál: směsová potahová látka s dlouhou životností. 80% bavlna + 20% polyester. Vyšší gramáž. Na přírodním, režném podkladu jsou červená kvítka.

Vnitřní náplň: polyuretanovo-polyesterová směs.

Využití: domácí i zahradní nábytek, balkonové židle, lavice, na campinkové stoličky, nebo jen tak na posezení na podlaze, nebo u táboráku. Tam všude můžete tyto kvalitní podsedáky využít. V nabídce více druhů barev a vzorů, koukněte do alba! U tohoto vzoru je možné doobjednat jiný rozměr sedáku / např. na lavici, houpačku,.../,nebo třeba ubrus ze stejné látky, nebo prostírání a vše bude dokonale připravené na zahradní radovánky!
Cena je za 1kus, rozměr 40x40cm, tloušťka sedáku cca 8/9cm.
  • 4. 4. 2023, 9:19

  • Zobrazení

    364

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie