Zobrazit přihlášovací formulář

Tibetský kefír / houba

Administrace

Tibetský kefír / houba

50 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 25 uživatelů
Doprava: od 69 Kč
Tibetská houba je druh kefírové kultury, která v mléce zpracovává laktózu a vytváří z něj obdobu kefíru. Takto upravené mléko zlepšuje zdravotní stav jeho uživatele, zrychluje metabolizmus a snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Kefír také pomáhá k redukci…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tibetský kefír / houba

50 Kč
  • Popis zboží
Tibetská houba je druh kefírové kultury, která v mléce zpracovává laktózu a vytváří z něj obdobu kefíru. Takto upravené mléko zlepšuje zdravotní stav jeho uživatele, zrychluje metabolizmus a snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Kefír také pomáhá k redukci hmotnosti tím, že zasytí, má vysoký obsah bílkovin a nízkou energetickou hodnotu. Tibetská houba má příznivé účinky na srdce, pomáhá lépe rozkládat cholesterol v cévách a pozitivně reguluje krevní tlak. Její konzumace je tedy mj. prevencí infarktu myokardu. Kladný vliv má ovšem i na další orgány. Doporučována je např. při různých nemocech ledvin, sleziny, žlučníku, slinivky či jater.

Kefírový nápoj navíc odkyseluje organismus, zabraňuje shromažďování a hnilobným procesům potravy ve střevech, takže působí pozitivně také na trávící soustavu. Opomenout nesmíme ani stimulaci imunitního systému, zpomalení stárnutí, zvýšení vitality a zabránění únavě způsobené stresem. Navíc dokáže brzdit vývoj metastáz a je cenným zdrojem vitamínu B12 a kyseliny listové.
  • 4. 5. 2022, 5:34

  • Zobrazení

    1 357

  • Oblíbené

    0

Kategorie