Zobrazit přihlášovací formulář

Řasenka perly Meteorites Guerlain rtěnka Armani

Administrace

Řasenka perly Meteorites Guerlain rtěnka Armani

597 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
GIORGIO ARMANI Ecstasy Shine -Sytá rtěnka s krémovou texturou, která rty hydratuje a zároveň jim dodává výraznou, lesklou barvu, čímž připomíná jak balzám tak lesk na rty. Navržena pro rychlou a snadnou aplikaci. PC 1100 nyní 697 Kč ***** Řasenka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Řasenka perly Meteorites Guerlain rtěnka Armani

597 Kč
  • Popis zboží
GIORGIO ARMANI Ecstasy Shine -Sytá rtěnka s krémovou texturou, která rty hydratuje a zároveň jim dodává výraznou, lesklou barvu, čímž připomíná jak balzám tak lesk na rty. Navržena pro rychlou a snadnou aplikaci. PC 1100 nyní 697 Kč
*****
Řasenka LANCôME Hypnôse Volume-à-Porter v dárkové kazetě mini crayon khol 01 noir - mini černá tužka na oči 0,7g + mini LIP lover - rose attrape 3 ml tekutá rtěnka. PC 990 Kč nyní 597 Kč.-PRODANÁ!!!
***
Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Black. .. obsahuje Odličovač očí Helena Rubinstein All Mascaras 50 ml. Rychle a šetrně zbaví pleť očního make-upu a zanechá ji krásně hebkou. + Helena Rubinstein Powercell 24h Eye Care 3 ml - oční péče s chladivým efektem pro rozjasnění .Cena dárkového balení 990 Kč nyní 697 Kč.-PRODÁNO!!!
***
GUERLAIN Météorites Liquid Pearls - rozjasňovač v peru je obohacený o vzácný japonský perlový extrakt, dokonale rozzáří vaši tvář, dodá jí svěží vzhled a podtrhne její krásu.Rozjasňovač má podobu praktického pera, které skvěle padne do každé kosmetické taštičky či kabelky. Dodat své pleti špetku jasu tak můžete doslova kdykoliv a kdekoliv.PC 1100 Kč nyní 697 Kč-PRODÁNO!!!
***
  • 20. 3. 2022, 18:52

  • Zobrazení

    576

  • Oblíbené

    0

Kategorie