Zobrazit přihlášovací formulář

N.o.v.á kniha Léčivá moc dotyků

Administrace

N.o.v.á kniha Léčivá moc dotyků

90 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 57 Kč
Prodám novou knihu, nevyužijeme. Autorka je známá polská lékařka aplikující přírodní metody. Ve své knize nás uvádí do tajemství zdravotních masáží: akupresury chodidel a japonské masáže shiatsu. Kniha je vynikající příručkou pro všechny, kdo se tímto…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

N.o.v.á kniha Léčivá moc dotyků

90 Kč
  • Popis zboží
Prodám novou knihu, nevyužijeme.
Autorka je známá polská lékařka aplikující přírodní metody. Ve své knize nás uvádí do tajemství zdravotních masáží: akupresury chodidel a japonské masáže shiatsu. Kniha je vynikající příručkou pro všechny, kdo se tímto tématem zabývají, a to především proto, že ji píše zkušená lékařka tak, že je text srozumitelný i laikům. Díky podrobným popisům způsobu masírování a obrázkům ukazujícím tlakové body tu čtenář najde informace, jak s pomocí masáže ulevit sobě i druhým při nejrůznějších zdravotních obtížích.

Slova autorky:
Akupresura nevyžaduje zvláštní prostředky ani chemické léky a je účinnější než akupunktura. Zlepšení přichází často už po prvním zákroku. Akupresura působí na orgány umístěné hluboko v těle, může poskytnout nemocnému první pomoc, a i když léčba sice nejednou vyžaduje opakování zákroků, komplikace to neznamená. Oproti akupunktuře je bezbolestná, neporušuje kůži, nevytváří možnost ohrožení infekcí. Mohou ji využívat lidé bez ohledu na věk a pohlaví, zvláště vhodná je pro děti a starší lidi.
  • 4. 8. 2022, 7:11

  • Zobrazení

    88

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

N.o.v.ý jarní černý kabát vel 40
n.o.v.ý Svetrový rolák vel 36 /38
N.o.v.ý lehký kabát vel 40.
n.o.v.ý šátek UNI velikost
Párkrát nošená minimálně
Černý top vel M
nenošené Letní šaty vel S
Číšnické kalhoty vel XL
N.o.v.é triko vel S
N.o.v.é bolerko vel 38
n.o.v.é kraťasy vel L _ 40

Kategorie