Zobrazit přihlášovací formulář

ŠEDÝ elegantní pruhovaný květináč, výška 15 cm

Administrace

ŠEDÝ elegantní pruhovaný květináč, výška 15 cm

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 89 Kč
... zkrášlete si rostliny a domácnost novými květináči ! Můžete s jejich pomocí přivítat nové roční období nebo jen dodat místnosti barevný prvek. Je to zábava, a navíc cenově dostupná. Tento stylový, velice elegantní, univerzálně šedý "pruhovaný"…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠEDÝ elegantní pruhovaný květináč, výška 15 cm

199 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... zkrášlete si rostliny a domácnost novými květináči ! Můžete s jejich pomocí přivítat nové roční období nebo jen dodat místnosti barevný prvek. Je to zábava, a navíc cenově dostupná. Tento stylový, velice elegantní, univerzálně šedý "pruhovaný" květináč je zajímavá dekorace, pro živé či umělé květiny. Nevšední barva a jedinečný tvar – tyto květináče se rozhodně stanou zajímavými designovými prvky Vaší domácnosti. Můžete je používat jak uvnitř, tak venku, a sladit je se sezónními květinami a rostlinami. Není mrazuvzdorný. Glazovaný povrch; květináč nepropouští vlhkost. Květináč je omyvatelný, lehký, elegantní. Nápadný doplněk útulného domova či zahrady. Snadná údržba, stačí otřít hadříkem. Vhodné pro květináče s maximálním průměrem 15 cm. NOVÉ, originálně balené zboží. IHNED K ODESLÁNÍ !

**************************************************
BAREVNÉ VARIANTY:
Možno objednat i v menším provedení v růžové barvě (rozměry výška: 12 cm, vnější průměr: 13 cm, max. průměr květináče: 12 cm), cena 149 Kč. Informace o dostupnosti na dotaz.
**************************************************

Materiál:
kamenina, barevná glazura
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Výška: 15 cm. Vnější průměr: 16 cm. Max. průměr květináče: 15 cm.

  • 4. 10. 2021, 23:55

  • Zobrazení

    250

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie