Zobrazit přihlášovací formulář

Plyšová dino hračka, hnědý brontosaurus 55 cm

Administrace

Plyšová dino hračka, hnědý brontosaurus 55 cm

349 Kč
Zaujalo 6 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 89 Kč
... brontosaura snadno poznáte díky jeho dlouhému krku a malé hlavě. Říká se mu také „hromový ještěr“, protože se pod ním země otřásala. Není divu – byl vysoký 22 metrů a vážil 15 tun ! Tohoto dinosaura nabízíme také ve větší velikosti. Když jste malí,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Plyšová dino hračka, hnědý brontosaurus 55 cm

349 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
... brontosaura snadno poznáte díky jeho dlouhému krku a malé hlavě. Říká se mu také „hromový ještěr“, protože se pod ním země otřásala. Není divu – byl vysoký 22 metrů a vážil 15 tun ! Tohoto dinosaura nabízíme také ve větší velikosti. Když jste malí, můžete se cítit bezpečněji, když držíte za ruku někoho většího. Všechny plyšové hračky se rády mazlí, dovedou utěšit a naslouchat, rády si hrají a dělají neplechu. A navíc jsou spolehlivé a byly testovány z hlediska bezpečnosti. Doporučujeme pro děti od 12 měsíců. Tohoto dinosaura nabízíme také ve větší velikosti (délka 90 cm, cena 649 Kč). Možná Vás oba mohou doprovodit k Vám domů ? NOVÉ, originálně balené zboží, ihned k odeslání !

.........................................

Tato velice zdařilá kolekce inspirovaná dávnou minulostí je snem všech obdivovatelů dinosaurů ! Obsahuje vše potřebné k proměně dětského pokoje ve vzrušující svět plný prehistorických zvířat všech velikostí, barev a tvarů. Nezapomeňte stylově doplnit ložním povlečením či závěsy ve stejném dino stylu. STAČÍ KLIKNOUT a máte doma Jurský park !
.........................................

Návod na údržbu:
Perte v pračce na max. 40 °C, v režimu jemného praní. Nebělit. Sušte v sušičce při nízké teplotě (max. 60 °C). Nežehlit. Nečistit chemicky.
.........................................

Materiál:
Tkanina: 100% polyester. Výplň: polyesterová vlákna.

.........................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    délka 55 cm

  • 18. 4. 2024, 0:07

  • Zobrazení

    1 901

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Plyšový medvídek, výška 21 cm

Kategorie