Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Technic 42099 RC Extrémní teréňák 4x4

Administrace

LEGO Technic 42099 RC Extrémní teréňák 4x4

4 300 Kč 5 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Extrémní terénní vůz s pohonem 4×4 od Lego Technic, který pohání inteligentní rozbočovač se 3 motory, se ovládá pomocí intuitivní aplikace Lego Technic Control+. Výsledkem použití sofistikovaného technologického řešení ve formě aplikace jsou dokonale…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Technic 42099 RC Extrémní teréňák 4x4

4 300 Kč
  • Popis zboží
Extrémní terénní vůz s pohonem 4×4 od Lego Technic, který pohání inteligentní rozbočovač se 3 motory, se ovládá pomocí intuitivní aplikace Lego Technic Control+. Výsledkem použití sofistikovaného technologického řešení ve formě aplikace jsou dokonale přesné pohyby a funkce, které přináší skutečný herní zážitek doplněný o autentické zvukové efekty.

Uživatelé si mohou vybrat z několika verzí řídicí obrazovky a jezdit dopředu a dozadu, zatáčet, zrychlovat a brzdit a objíždět překážky.

Díky aplikaci máš v reálném čase k dispozici informace o rychlosti a naklonění nebo můžeš otestovat své dovednosti v řadě výzev úkolů. Tento robustní, aplikací ovládaný model vozu 4x4, nabízí nezávislé nastavitelné odpružení, ohromná kola s masivními pneumatikami a stylové barevné provedení s detailně zpracovanými samolepkami.

Komplexní technické a technologické zpracování představí Lego stavitelům pokročilé prvky a zároveň rozvíjí reakční dobu, kognitivní myšlení a schopnost kreativně řešit problémy.
LEGO Technic

Stavebnice z řady LEGO Technic jsou inspirované skutečnými stroji, vozidly a všemožnou technikou. LEGO Technic nadchne především starší děti, ale stejně dobře si s ní vyhrají i dospělí. S využitím dalších řad stavebnice LEGO můžete stavět a rozšiřovat modely na větší a funkční celky.
  • 19. 11. 2021, 21:39

  • Zobrazení

    450

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie