Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní pánské boty Adidas ROCKADIA TRAIL 3.0

Administrace

Sportovní pánské boty Adidas ROCKADIA TRAIL 3.0

729 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Top stav, uvedená velikost FR 40 2/3 , UK 7 , US 7 1/2 , CHN 250, JP 255, délka vnitřní stélky cca 26cm, tkaničky vyměněné za černé.. Tato trailová běžecká obuv je vhodná jak pro běh ve městě, tak na zablácené traily - navrženo pro náročný běh v terénu.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní pánské boty Adidas ROCKADIA TRAIL 3.0

729 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Top stav, uvedená velikost FR 40 2/3 , UK 7 , US 7 1/2 , CHN 250, JP 255, délka vnitřní stélky cca 26cm, tkaničky vyměněné za černé..
Tato trailová běžecká obuv je vhodná jak pro běh ve městě, tak na zablácené traily - navrženo pro náročný běh v terénu. Má svršek ze síťoviny s ochrannými krycími vrstvami a design, který ti umožní dosáhnout vysoké rychlosti. Měkké odpružení ti poskytne pohodlí na asfaltu a přilnavá podešev nebude klouzat na žádném povrchu. Šněrování na tkaničky. Odpružená mezipodešev Cloudfoam, vychutnej si pohodlí a výkon stélky OrthoLite®.
Materiál: svršek ze síťoviny. Odolná podešev Adiwear, textilní podšívka.
Pánské sportovní běžecké boty v nízkém střihu v černé a červené barvě.
Svršek je vyroben z prodyšné textilie a syntetické kůže.
Podšívka je textilní, lepená textilní stélka ORTHOLITE.
Boty jsou šněrovací a mají patní poutko.
SVRŠEK - TEXTÍLIE A SYNTETIKA
Nabízí výhodný poměr prodyšnosti a odolnosti. Textílie je dobře prodyšná, ale zároveň nabízí zvýšenou odolnost oproti oděru a vlivům. Je navíc na strategických místech zpevněna syntetickými překryvy, které botu zpevňují, dělají ji odolnější a chrání tvoje nohy.
MEZIPODEŠEV - CLOUDFOAM
Pěna Cloudfoam se vyznačuje vynikající tlumící schopností a lehkostí. Tenisky jsou tak extrémně pohodlné, pružné a lehké..
PODRÁŽKA - ADIWEAR
Jedná se o speciální pryž, která se vyznačuje nejen vysokou odolností proti opotřebení, ale i přilnavostí. Nebudeš tak klouzat a podrážka déle vydrží.
  • 10. 4. 2024, 13:29

  • Zobrazení

    1 775

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Luxusní celokožené dámské boty Scholl Alicia
Kožené boty na klínku Rockport by Adidas Adiprene
Kožené dámské boty na klínku Marco Tozzi

Kategorie