Zobrazit přihlášovací formulář

Oranžový sportovní kočárek, golfky, zn. Tako

Administrace

Oranžový sportovní kočárek, golfky, zn. Tako

600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
oranžový sportovní kočárek, golfky, zn. Tako prodám golfky po 2 dětech, intenzivně užívaný jako kočárek na pohyb s dětmi po Barrandově, na nákupy, (vozila jsem na něm mj. i nákupy z obchodu - do koše se vejde např. 6x1,5 l miner.vody, nebo krabicová…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 3. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Oranžový sportovní kočárek, golfky, zn. Tako

600 Kč
  • Popis zboží
oranžový sportovní kočárek, golfky, zn. Tako
prodám golfky po 2 dětech, intenzivně užívaný jako kočárek na pohyb s dětmi po Barrandově, na nákupy, (vozila jsem na něm mj. i nákupy z obchodu - do koše se vejde např. 6x1,5 l miner.vody, nebo krabicová mléka apod., nebrzdí - packy u brzd jsou olámané-zbyly jen 2pacičky, ke kočárku je taška na drobnosti a nánožník ve stejné barvě jako kočárek, součástí kočárku je i vložka připevněná suchým zipem, tu můžete rychle vyprat v pračce, když přijedete z hřiště, kočárek je oranžový ( cihlově oranžový a žlutý). Má přední madlo, a 3-bodový pás. Kolečka má větší, vhodná i do terénu, v zimě do sněhu, dobře se odvalují, kočárek má dobré jízdní vlastnosti, dobře se ovládá. Připravuji k prodeji, textilní části jsem vyprala. Dnes jsem našla při úklidu skříně ke kočárku i pláštěnku, také přidám. Prostorný, široký, i na větší dítě.

lze prodat jako komplet za 600kč (golfky, taška, nánožník, pláštěnka), samotné golfky (bez nánožníku a tašky) za 550kč, tašku na kočárek 400kč, set tašky a nánožníku za 600kč.

pouze osobní odběr na Barrandově.

poznámka přední kolečka mají také zuby k brždění, šikovný tatínek by mohl vyměnit zadní kolečka za přední a brzdy by byly v pořádku, já se do toho pouštět nebudu.

pokud dohledám přidávám i oteplenou větrovku na donošení ve stejné barevné kombinaci,
  • 3. 5. 2021, 13:19

  • Zobrazení

    88

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

autosedačka Cybex 15-36 kg
Zimní boty, kozačky i přechodové

Kategorie