Zobrazit přihlášovací formulář

Dóza box dávkovač termoobal kojenecká láhev klip

Administrace

Dóza box dávkovač termoobal kojenecká láhev klip

87 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 69 Kč
Světle růžový klip na dudlík... s páskou, nechrastí ...zn. SUAVINEX...cena 97 Kč. ***** Růžová termobrašna BAMBINI .Opatřeno vysoce účinnou termoizolační vložkou, uložené nápoje a pokrmy vydrží teplé nebo studené výrazně déle.Cena 147 Kč. **** SUPERB…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dóza box dávkovač termoobal kojenecká láhev klip

87 Kč
  • Popis zboží
Světle růžový klip na dudlík... s páskou, nechrastí ...zn. SUAVINEX...cena 97 Kč.
*****
Růžová termobrašna BAMBINI .Opatřeno vysoce účinnou termoizolační vložkou, uložené nápoje a pokrmy vydrží teplé nebo studené výrazně déle.Cena 147 Kč.
****
SUPERB láhev navozuje u miminka díky revolučnímu tvaru podobnému mateřskému prsu pocity a pohodlí jako při kojení. Savička dudlíku byla vyvinuta tak, aby co nejvěrněji kopírovala pohyb bradavky při kojení. Protikolikový ventil efektivně snižuje proudění vzduchu do bříška dítěte.Obsah 240ml, návod v češtině přikládám ,PC 299Kč nyní 97 Kč
****
Tvarovaná polypropylénová láhev EasyStart s červeným potiskem o objemu 120ml. Široké hrdlo,protikolikový dudlík 0–6m.Cena 87 Kč.
****
Box na mléčnou výživu se skládá ze spodní části se 3 přihrádkami a z krytu se 3 odklápěcími víčky. Odklápěcí víčka umožňují snadné plnění a jednoduché otevírání a zavírání. Box je vhodný pro všechna hrdla lahví, jelikož díky velkým rohovým otvorům lze sušené mléko úplně vysypat. Má extra plochý tvar, a proto se vejde do každé tašky. Je tedy ideální pro použití doma i při cestování.Lze sterilizovat a mýt v myčce.Poté lze využít na skladování jídla.Přihrádky jsou určené pro velké porce mléčné výživy (až 40 g/přihrádka) Cena 99 Kč za kus zelený a modrý.
****
HIPP dóza na sušené mléko...nová u nás nevyužitá...cena 89 Kč za kus.
****
SUNARKA dóza na kaši...použitá , ale poslouží dál,u nás už nevyužitá...cena 49 Kč za kus.
****
Tvarovaná polypropylénová láhev HIPP s barevným potiskem o objemu 250 ml. Široké hrdlo, protikolikový dudlík 0–6m.Cena 87 Kč za kus.V prodeji více kusů.
****
  • 30. 5. 2022, 21:20

  • Zobrazení

    1 525

  • Oblíbené

    0

Kategorie