Zobrazit přihlášovací formulář

3-dílný školní set Oxybag PREMIUM Santoro Bee-love

Administrace

3-dílný školní set Oxybag PREMIUM Santoro Bee-love

2 599 Kč
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 39 Kč
Sleva 7% na nezlevněné zboží s kódem: MIMIBAZAR7 Školní set pro prvňáčka s motivem králíčka. Set obsahuje školní batoh Premium, sáček na cvičky a nenaplněný jednopatrový penál. Školní batoh z řady Premium vaše dítě spolehlivě doprovodí do 1. i 2.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 4. 2021
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3-dílný školní set Oxybag PREMIUM Santoro Bee-love

2 599 Kč
Koupit
Sleva 7% na nezlevněné zboží s kódem: MIMIBAZAR7

Školní set pro prvňáčka s motivem králíčka. Set obsahuje školní batoh Premium, sáček na cvičky a nenaplněný jednopatrový penál.

Školní batoh z řady Premium vaše dítě spolehlivě doprovodí do 1. i 2. třídy. Dokonale barevně sladěný design, stabilní pevné dno a pohodlné nošení proměňují tuto aktovku v bezva kamaráda, díky kterému bude život ve škole příjemnější.
Přátelskou školní aktovku si zamilujete na první pohled: má anatomicky tvarovaná a polstrovaná záda, nastavitelné popruhy (ramenní a hrudní) a díky vnitřní výztuze perfektně drží tvar. Pevné dno s nožkami zabraňuje jak ušpinění zvenku, tak protečení čehokoliv, co se vylije uvnitř. Na předním díle najdete praktickou kapsu na svačinu a po stranách dvě větší kapsy na zip. Jistě oceníte také přezku pro bezpečné zavírání a reflexní prvky.
Vnitřní uspořádání batohu odpovídá přesně potřebám prvňáků a druháků: do prostorné hlavní komory snadno naskládáte všechny potřebné školní pomůcky, vejde se jich sem až 8 kg. Oddělená přihrádka pomáhá udržovat pořádek a na spodní straně víka si váš malý školák může vypsat jmenovku nebo rozvrh hodin.
Batohy řady Premium jsou certifikovány státní zkušebnou.

Rozměry: 35 x 31 x 18 cm
Objem: 28 l
Nosnost: 8 kg
Nízká hmotnost: 1 100 g

Sáček: Školní sáček na cvičky vyrobený z kvalitního materiálu. Sáček se uzavírá stažením šňůrek. Vhodný jak do školy, tak na sport a další volnočasové aktivity dětí.

Penál: Jednopatrový školní penál se dvěma chlopněmi bez náplně. Gumová poutka k uchycení psacích potřeb. Na vnitřní chlopni je průhledná fólie pro rozvrh hodin.
  • 17. 11. 2022, 22:25

  • Zobrazení

    1 062

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Školní aktovka Stil Cool Bear
Box na sešity A4 Oxybag traktor
Nové
OXYBAG (KARTON P+P)

Box na sešity A4 Oxybag traktor

Školní batoh Step by Step GRADE Mořská víla + BONUS
Školní aktovka Baagl Dino
3-dílný školní set Baagl skate Mint
Sportovní pytel Ergobag Galaxy modrý 2020
Sáček Baagl skate Moon
Školní batoh Boll Smart 22 Leaves cedar
Sportovní pytel na záda coocazoo RocketPocket
Školní penál jednopatrový EMIPO Mystery

Kategorie