Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Harry Potter 76387 Bradavice: setkání s Chlou

Administrace

LEGO Harry Potter 76387 Bradavice: setkání s Chlou

750 Kč 1 090 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
LEGO Harry Potter 76387 Bradavice: setkání s Chloupkem S touto stavebnicí si mladé čarodějky a mladí kouzelníci užijí nekončící zábavu. Tento přestavitelný model přináší známé postavy i místa a tříhlavého psa pro třikrát více zábavy. Nechte děti zažít…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Harry Potter 76387 Bradavice: setkání s Chlou

750 Kč
  • Popis zboží
LEGO Harry Potter 76387 Bradavice: setkání s Chloupkem
S touto stavebnicí si mladé čarodějky a mladí kouzelníci užijí nekončící zábavu. Tento přestavitelný model přináší známé postavy i místa a tříhlavého psa pro třikrát více zábavy. Nechte děti zažít svět čar a kouzel na vlastní kůži s pomocí třech minifigurek, a to Harryho Pottera, Rona Weasleyho, Hermiony Grangerové a Chloupka, obrovského tříhlavého psa z Bradavic.

Nohy Chloupka lze dávat do různých poloh a každá ze tří pohyblivých hlav má jiný výraz. Model se skládá z 5 oddělených modulů, které lze různě spojovat. Nechybí velká místnost s padacími dveřmi, cvičebna kouzel, střecha, balkon a komnata, v níž se nachází šlahouny Ďáblova osidla. To ovšem nejsou jediná překvapení. Ve stavebnici najdete také exkluzivní zlatou minifigurku Hermiony Grangerové, vydanou speciálně k výročí řady a 2 náhodné dílky s kouzelnickými kartami.

Sadu lze také propojit s dalšími stavebnicemi, a vytvořit tak velký model Bradavic.

Stavebnice Lego Harry Potter je určena malým kouzelníkům od 7 let. Prožijte znovu naplno nejzásadnější momenty, které jsou věrně zachyceny postavami a místy ze série příběhů o kouzelníkovi Harry Potter a jeho přátelích Hermioně Grangerové a Ronu Weasley. V magickém světě stavebnice Lego Harry Potter se tak znovu setkáte s oblíbenými hrdiny, se kterými se můžete vydat na průzkum po chodbách školy v Bradavicích, nebo si zahrát famfrpálový turnaj. Objevte jaká další dobrodružství můžete zažít se stavebnicí Lego Harry Potter.
  • 8. 1. 2022, 16:56

  • Zobrazení

    747

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie