Zobrazit přihlášovací formulář

Hra SVĚT MODELEK Barbie - puzzle, karty...

Administrace

Hra SVĚT MODELEK Barbie - puzzle, karty...

100 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Společenská hra SVĚT MODELEK Čtyři papírové Barbie, které se zahájením hry začnou soupeřit o výsluní před objektivy fotoaparátů, stačí nasadit do připravených stojanů. Na cestě za slávou budou hráčky provázet krásné barevné karty ve tvaru osmicípé…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hra SVĚT MODELEK Barbie - puzzle, karty...

100 Kč
  • Popis zboží
Společenská hra SVĚT MODELEK
Čtyři papírové Barbie, které se zahájením hry začnou soupeřit o výsluní před objektivy fotoaparátů, stačí nasadit do připravených stojanů. Na cestě za slávou budou hráčky provázet krásné barevné karty ve tvaru osmicípé květiny, vždy v barvách dané postavy. Jsou uskladněny bezpečně v pěkných krabičkách. Poslední komponentou jsou puzzle-sety speciálně vytvořené pro každou Barbie. Každý z nich tvoří šest dílků.

Hra má velmi jednoduchá pravidla. Všechny účastnice zamíchají svoje kytičkové karty, pět z nich si vezmou do ruky, začínající hráčka si vezme ještě o dvě víc. Libovolnou z karet z ruky pak zahraje a provede to, co je na ní zadáno. Další dívka na řadě si dobere jednu kartu ze svého balíčku a vytáhne si jednu kartu od hráčky, která právě skončila svůj tah, takže znovu budou všechny mít po pěti kartách s výjimkou Barbie, která je na tahu.
Karty nabízejí různé akce, z nichž většina má za úkol především podněcovat představivost. Holčičky se tak mohou zúčastnit fotografování, jít nakupovat nové oblečení nebo si vybrat nové boty. Jedná se tedy o činnosti, které každá správná Barbie dělá dnes a denně a které nemohou být pro nikoho překvapením.

Nejdůležitější je však dokázat sestavit kompletně svoje puzzle, navštívit kosmetičku a absolvovat kurz ladné chůze. Jakmile Barbie splní tyto požadavky, může vystoupit na vytoužené molo (za pomoci zahrání karty Vstup) a předvést se všem v plné kráse. Stala se totiž vítězkou.

Hra obsahuje: 4 kartonové obrázky představující panenky Barbie, 100 karet s nejrůznějšími úkoly, 4 soubory puzzle, hrací deska s molem pro modelky, návod. Hra je v pěkném stavu.

Počet hráčů: 2 - 4
  • 13. 2. 2022, 10:42

  • Zobrazení

    655

  • Oblíbené

    0

Kategorie