Zobrazit přihlášovací formulář

Nuance Supreme Lifting Golden Mask 50ml

Administrace

Nuance Supreme Lifting Golden Mask 50ml

269 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Liftingová maska obsahuje výtažek z jantaru, který jí propůjčuje zlatou barvu a působí jako silný antioxidant. Pleť je po použití zpevněná, sametově hebká, vláčná a rozzářená. Maska má krásně jemnou konzistenci a výborně se nanáší. Po aplikaci je pleť,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nuance Supreme Lifting Golden Mask 50ml

269 Kč
  • Popis zboží
Liftingová maska obsahuje výtažek z jantaru, který jí propůjčuje zlatou barvu a působí jako silný antioxidant. Pleť je po použití zpevněná, sametově hebká, vláčná a rozzářená. Maska má krásně jemnou konzistenci a výborně se nanáší. Po aplikaci je pleť, vyplněná, zvláčněná, zpevněná a rozzářená. Už po 15 minutách Zlatá maska pleť okamžitě vypíná, vyplňuje vrásky, zvláčňuje, vyživuje a rozjasňuje.
Výsledek:
Okamžitý zpevňující účinek.
Sametově hebká, vláčná a rozzářená pleť.
Zlatá barva díky přírodnímu výtažku z jantaru.
Složení:
Patentovaná složka Repulpami ER z květů bílého ibišku a plodů baobabu má intenzivní hydratační a zpevňující účinek a působí proti projevům stárnutí pleti a vráskám.
Extrakt z červené vinné révy podporuje mikrocirkulaci a pomáhá tím udržet mladistvý vzhled pleti. Dodává hydrataci a výživu. Pleť rozjasňuje a osvěžuje.
Extrakt z ginkga podporuje mikrocirkulaci, působí jako antioxidant, zpomaluje rozpad kolagenu a tak působí proti předčasnému stárnutí pleti.
Patentovaná látka Drieline zvyšuje přirozenou obranyschopnost pokožky, působí regeneračně, zklidňuje a obnovuje pleť. Působí proti vzniku vrásek.
Extrakt z kaštanu podporuje v pleti mikrocirkulaci, pomáhá zmírňovat zarudnutí a redukuje váčky a tmavé kruhy pod očima.
Extrakt z chrpy zjemňuje, regeneruje pokožku a zanechává ji svěží. Je vhodný v péči o citlivou pokožku, včetně očního okolí.
Extrakt z heřmánku pleť zjemňuje, regeneruje, obnovuje. Je vhodný pro citlivou pokožku v okolí očí. Je silný antioxidant a působí proti projevům stárnutí pleti.
Výtažek z jantaru masce propůjčuje zlatou barvu a působí jako silný antioxidant.
Použití:
Naneste na vyčištěnou pleť obličeje, popř. na krk a dekolt. Možné aplikovat i na okolí očí. Vyhněte se však přímému kontaktu s očima.
  • 26. 10. 2021, 23:40

  • Zobrazení

    218

  • Oblíbené

    0

Kategorie