Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací vak, sedací křeslo Naomi outdoor poly furin

Administrace

Sedací vak, sedací křeslo Naomi outdoor poly furin

3 600 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 430 Kč
Model Naomi je novinkou v naší široké nabídce pufů. Inspirovali jsme se k vytvoření tohoto venkovního modelu s lehátky, která se často používají v bazénech a aquaparcích. Proto jsme navrhli něco stejně praktického, ale mnohem pohodlnějšího. Naomi je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací vak, sedací křeslo Naomi outdoor poly furin

3 600 Kč
Koupit
Model Naomi je novinkou v naší široké nabídce pufů. Inspirovali jsme se k vytvoření tohoto venkovního modelu s lehátky, která se často používají v bazénech a aquaparcích. Proto jsme navrhli něco stejně praktického, ale mnohem pohodlnějšího.
Naomi je velké, lehké křeslo určené pro venkovní použití. Elegantní, nepromokavá tkanina z nejnovější kolekce Outdoor je výhodou, díky které každá zahrada a terasa získá s touto lenoškou další lesk a eleganci.
Pouzdra Naomi z kolekce Outdoor jsou výrobky vyrobené z nejkvalitnějšího nepromokavého materiálu v nejmódnějších barvách sezóny. Použití vysoce kvalitní venkovní textilie zaručuje vysokou odolnost proti vlhkosti a nečistotám. Outdoorové pufy se díky výplni polystyrenovými granulemi zároveň dokonale izolují od země. Jsou lehké a plastové.
Venkovní pufy budou perfektní jako zahradní nábytek, bazénový nábytek, terasový a balkonový nábytek a také vybavení pro venkovní a venkovní akce. Mohou být použity v moderních prostorových úpravách, jako venkovní nábytek pro volný čas v soukromých domech, společnostech, hotelech a rekreačních střediscích.
Materiál relaxačního sedacího křesla je voděodolná tkanina outdoor polyester, vhodná na venkovní použiti.
Rozměry sedacího křesla: šířka 60 cm, výška 80 cm, délka 110 cm, délka sedadla 80 cm, výška sedadla 30 cm, naplň 350 L.
Doprava po cele ČR.
  • 16. 4. 2024, 8:00

  • Zobrazení

    1 414

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie