Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací Pytel Sedací Vak PUFA LAZY L SYCYLIA furin

Administrace

Sedací Pytel Sedací Vak PUFA LAZY L SYCYLIA furin

4 900 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 350 Kč
Relaxace na zahradě nebo na terase může být ještě příjemnější díky pohodlnému, měkkému a velkému pufu v podobném tvaru trojúhelníku. Pouf je k dispozici ve čtyřech barevných variantách. Jeho hlavními výhodami jsou designový tvar a trvanlivost. Jedná se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací Pytel Sedací Vak PUFA LAZY L SYCYLIA furin

4 900 Kč
Koupit
Relaxace na zahradě nebo na terase může být ještě příjemnější díky pohodlnému, měkkému a velkému pufu v podobném tvaru trojúhelníku. Pouf je k dispozici ve čtyřech barevných variantách. Jeho hlavními výhodami jsou designový tvar a trvanlivost.

Jedná se o kus nábytku, který reaguje na nejnovější trendy. Poufe je vyroben z odolného materiálu a je odolný vůči škodlivým povětrnostním podmínkám. Kvalitní, nealergenní materiál zajišťuje, že si materiál zachová své vlastnosti a barvu po dlouhou dobu. Je také bezpečný pro děti a snadno se čistí. Měkká výplň mu dodává pružnost a pevnost. Tento funkční, ergonomický kus nábytku je skvělý pro ležení, sezení a hraní. Díky své původní formě a stylu bude dokonalou ozdobou každého balkonu nebo zahrady. Také dodá prostoru za domem styl a moderní charakter.
Materiál relaxačního sedacího vaku je tkanina outdoor Sycylia, vhodná na venkovní použiti.
Rozměry sedacího vaku šířka 120 cm, výška 120 cm, délka 150 c, naplň 400 L.
Doprava po cele ČR.
  • 16. 4. 2024, 8:03

  • Zobrazení

    1 212

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie