Zobrazit přihlášovací formulář

Výjimečná - Cashore Kristin

Administrace

Výjimečná - Cashore Kristin

79 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
V Katsině světě to lidé narození s mimořádným nadáním – Výjimeční – nemají jednoduché. Všichni se jich bojí, pohrdají jimi, nebo je využívají. Katsa ale nese břemeno, které sama nenávidí: je Výjimečná v zabíjení. Slouží strýci Randovi, králi Mezizemě, a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Výjimečná - Cashore Kristin

79 Kč
Koupit
Po zdražení České pošty nabízím k zaslání využít zásilkovny či kurýrní služby GLS. Případně osobního předání v Praze. Zásilky do tloušťky 5cm se stále zatím vyplatí poslat Českou Poštou.
V Katsině světě to lidé narození s mimořádným nadáním – Výjimeční – nemají jednoduché. Všichni se jich bojí, pohrdají jimi, nebo je využívají. Katsa ale nese břemeno, které sama nenávidí: je Výjimečná v zabíjení. Slouží strýci Randovi, králi Mezizemě, a má za něj dělat špinavou práci – trestat a mučit každého, kdo se mu znelíbí. Při setkání s princem Po, Výjimečným bojovníkem, Katsa ještě netuší, jak moc se jí změní život. Nikdy by nečekala, že se stane Poovou přítelkyní. Nikdy by nečekala, že zjistí novou věc o svém nadání – a že odhalí hrůzné tajemství... tajemství, které by pouhými slovy dokázalo zničit všech sedm království.
  • Rozměry

    288 stran

  • 22. 4. 2024, 20:05

  • Zobrazení

    549

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Ripleyho záhady R-TÝM
Super 12 - Michael Grant
Knihy počátku 1 + 2 - John Stephens celkem 199
Ever After High - Pohádky nejsou fér
Komiks VENOM
Děsná dvojka má namále
Sophie Jordanová - Drakie

Kategorie