Zobrazit přihlášovací formulář

/A2-06/ Stříbrný přívěšek tyrkys

Administrace

/A2-06/ Stříbrný přívěšek tyrkys

2 435 Kč 2 679 Kč
Doposud žádný zájemce
Stříbrný přívěšek tyrkys ***AUTORSKÝ ŠPERK*** Materiál: stříbro 925/1000 Barva materiálu: stříbrná lesklá Specifikum: nepřehlédnutelný velký nádherný šperk s mimořádně poutavým a ceněným arizonským tyrkysem Délka přívěšku se závěsem: cca 52 x…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

/A2-06/ Stříbrný přívěšek tyrkys

2 435 Kč
Koupit
Stříbrný přívěšek tyrkys


***AUTORSKÝ ŠPERK***

Materiál: stříbro 925/1000
Barva materiálu: stříbrná lesklá
Specifikum: nepřehlédnutelný velký nádherný šperk s mimořádně poutavým a ceněným arizonským tyrkysem
Délka přívěšku se závěsem: cca 52 x 27 mm
Kámen: přírodní tyrkys
Barva kamene: modrozelená neprůhledná žíhaná
Země původu kamene: Arizona
Rozměry kamene: cca 39 x 18 mm (nepravidelný tvar)
Váha: cca 12,70 g


Řetízek není součástí prodeje

Autentické foto, kupujete přesně tento šperk




Tyrkys se vyznačuje tím, že je jedním z prvních kamenů, kterým se zdobily šperky. Je velmi lehký, křehký a často porézní.
Tyrkys nám daruje zároveň moudrost Nebe i Země. Pomáhá nám vyjádřit duševní poznatky, myšlenky a intuice formované naší duší a obojí pak spojit v každodenním životě. Našim slovům propůjčuje velkou sílu. Zabraňuje vstup záporných vlivů a škodlivých vibrací do naší aury a může je dokonce absorbovat. Už ve starém Egyptě šperkaři hojně využívali tyrkys. Má přirozenou schopnost přitahovat z vesmíru kladné, posilující energie a učinit naši duši přístupnou kráse. Podle starých pramenů bývá tyrkys označován za ochránce ctnosti a také se oněm říká, že zaručuje spolehlivost a přátelství. V rukou duševně čistých lidí zesiluje intuici, vyrovnanost, úspěch, štěstí a klid v rodině.
Léčitelé věří, že nás dokáže ochránit před jedy, toxiny, nehodami, uhrančivým pohledem, negativní energií. Přináší úspěch, štěstí. Pomáhá snad léčit i oční potíže, bolesti hlavy, zánět kloubů, a nemoci získané od zvířat.
Tyrkys je velmi náchylný na vnější prostřední, ve kterém se vyskytuje. Neměl by příliš přicházet do styku s vodou ani sluncem, velmi mu to škodí, může popraskat a vyblednout (nikoliv změnit barvu z modré na zelenou, jak se někdy
  • 10. 4. 2024, 8:03

  • Zobrazení

    317

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie