Zobrazit přihlášovací formulář

Lancome Genifique oční krém 15ml

Administrace

Lancome Genifique oční krém 15ml

449 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Rezervace
Doprava: od 65 Kč
KOMPLETNÍ SORTIMENT KOSMETIKY NAJDETE V ESHOPU kosmetika-usa.cz Lancome Aktivátor mládí pro oční okolí Génifique (Youth Activating Eye Concentrate) 15ml, tester, expirace 2024 Vaše mládí je uchováváno v genech. Prostřednictvím Génifique od Lancome…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lancome Genifique oční krém 15ml

449 Kč
  • Popis zboží
KOMPLETNÍ SORTIMENT KOSMETIKY NAJDETE V ESHOPU kosmetika-usa.cz

Lancome Aktivátor mládí pro oční okolí Génifique (Youth Activating Eye Concentrate) 15ml, tester, expirace 2024

Vaše mládí je uchováváno v genech. Prostřednictvím Génifique od Lancome tyto geny snadno reaktivujete! Značka Lancome po desetiletém výzkumu a zisku 7 mezinárodních patentů představuje revoluční přípravky péče o pleť. Mládí pokožky mají v rukou vaše geny, protože vytvářejí specifické proteiny. Postupem času se jejich výskyt rapidně snižuje. Génifique je zde od toho, aby produkci proteinů na povrchu pleti obnovil. Mladá pleť je konečně na dosah! Dermatologicky testováno. Oční krém je vhodný i pro velmi citlivou pokožku v okolí očí, dále pak pro nositele kontaktních čoček.

Pro každou ženu je nyní dostupný první "aktivátor mládí" pro oční okolí Génifique, který výrazně podporuje aktivitu genů a stimuluje tvorbu proteinů. Viditelné výsledky se dostaví už po 7 dnech pravidelného používání přípravku.

Účinky:

* tmavé kruhy a známky únavy mizí,
* oční okolí je rozjasněné, pevné a vypjaté,
* pokožka je opět sametově jemná a nepopsatelně hebká.

Jak používat: oční aktivující krém nanášejte každé ráno a večer na vyčištěnou pleť. Stačí jedna až dvě kapky, které zahřejte mezi prsty. Následně přípravek jemně vmasírujte do očního okolí. Pro péči o pleť celého obličuje doporučujeme krém aktivující mládí.

Velikost: 15ml
Originální balení v krabičce a zapečetěné fólii.

Nový, skladem, ihned k dodání!
  • 6. 5. 2023, 3:41

  • Zobrazení

    978

  • Oblíbené

    1

Kategorie