Zobrazit přihlášovací formulář

Pánská zimní bunda PitBull West Coast vel. 3XL

Administrace

Pánská zimní bunda PitBull West Coast vel. 3XL

2 199 Kč 2 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Zimní bunda AIRWAY z kolekce Pitbull West Coast. Klasický sportovní střih, prošívaná a vyrobená z vysoce kvalitní polyesterové tkaniny odolné proti větru, dešti a sněhu. Celá bunda má nylonovou podšívku. Bunda má vysoký stojan chránící před chladem. Na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pánská zimní bunda PitBull West Coast vel. 3XL

2 199 Kč
  • Popis zboží
Zimní bunda AIRWAY z kolekce Pitbull West Coast. Klasický sportovní střih, prošívaná a vyrobená z vysoce kvalitní polyesterové tkaniny odolné proti větru, dešti a sněhu. Celá bunda má nylonovou podšívku. Bunda má vysoký stojan chránící před chladem. Na bundě naleznete dvě boční kapsy se zapínáním na zip, praktická kapsa uvnitř bundy se zapínáním na druk. Hlavní zip má nepromokavý gumový potah s potiskem. Všechny zipy mají přívěsky pro snadné rozepnutí. Na předním díle na hrudi bílý nápis. Rukávy lze stáhnout pomocí suchého zipu. Vnitřek rukávu je ukončen do pružného lemu s otvorem na palec. Po celé délce obou rukávu bílý nápis Pitbull Snow Crew. Složení vnějšího materiálu: 100% polyester/ podšívka 100% nylon, výplň: 100% polyester.
Vel. 3XL má rozměry šířka v průrámcích 73 cm, délka 79 cm, délka rukávu 61 cm. Bunda je zcela nová s visačkou, bohužel na syna malá :-( Na e-shopu je již vyprodaná a nestihli jsme vrátit.
  • 17. 11. 2022, 14:24

  • Zobrazení

    2 200

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Školní značkový batoh Ferrari Scuderia
Ložní bavlněné povlečení - MOTOKROS blue

Kategorie