Zobrazit přihlášovací formulář

Návrhy a realizace zahrad

Administrace

Návrhy a realizace zahrad

1 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Zdravím všechny , dlouho jsem zde neinzerovala, ale ANO musím odpovědět na četné dotazy mých minulých zákazníků - Silvie Dušková z Tetčic se stále věnuje naplno realizacích zahrad a dokud zdraví bude sloužit, tak to tak bude. Znáte mě i z farmářských…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 4. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Návrhy a realizace zahrad

1 Kč
  • Popis zboží
Zdravím všechny , dlouho jsem zde neinzerovala, ale ANO musím odpovědět na četné dotazy mých minulých zákazníků - Silvie Dušková z Tetčic se stále věnuje naplno realizacích zahrad a dokud zdraví bude sloužit, tak to tak bude. Znáte mě i z farmářských trhů v Moravanech, Rosicích, Nového Města na Moravě. Také pěstuji spoustu trvalek, bylinky, letničky. A protože je toho stále víc a víc, již nemám čas na inzerci zde a u prodeji preferuji osobní odběr.
Nabízím počítačové zpracování projektu, poradenství a v případě zájmu i realizaci Vaší okrasné zahrady. Působím v okolí Brna, zvláště Brna- západ. Ideální je osobní návštěva, proto aby Vaše zahrada vznikala ve vzájemné spolupráci a dle Vašich požadavků a možností. Menší projekty, zahrady u chat a chalup, předzahrádky ap. zhotovuji pro zájemce z celé republiky.
Prosím při kontaktování uvádějte vždy konkrétní rozměry vaší zahrady, celkovou orientaci a alespoň základní požadavky, jak by zahrada měla vypadat. Jedině tak lze stanovit předběžnou cenu za návrh projektu. Ideální je zaslání fotografiií - se zájemci ze širokého okolí Brna se domluvíme na osobní návštěvě.

Děkuji za pochopení, budu se těšit na kontaktování a případnou spolupráci!
Všechny přiložené fotografie v albu jsou mé vlastní realizace zahrad!
  • 24. 12. 2022, 22:31

  • Zobrazení

    583

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Avon EDP Lov U 50 ml
Avon EDP Lov U Connected 50 ml
Luxusní podzimní teplá dívčí vesta
Žluté bavlněné letní šaty
Jarní chlapecká bunda, větrovka
Maskáčové letní kraťasy -!
Modrá jarní lehká bunda, větrovka
Káro letní košile
Avon EDP Far Away 50 ml akce

Kategorie