Velmi kvalitní horká čokoláda KOKOS, BANÁN
- obsahuje kvalitní kakao: Kakao je obvyklé označení pro semena kakaovníku (Theobroma) a z nich vyrobený prášek. Kakao je důležitým vývozním artiklem mnoha rozvojových zemí a slouží především jako základ čokolády. Ve své přirozené (neslazené) formě má extrémně hořkou chuť. Kakaovníky rostou pouze ve velmi omezené geografické zóně, přibližně 10° na sever a na jih od rovníku – 70 % světových plantáží kakaa se nachází v západní Africe. Kvalitní kakao v rozumném množství prodlužuje život a nevede k obezitě. Tradičně je považována za afrodiziakum a povzbuzující prostředek. Obsažené flavonoidy kakaových bobů mají antioxidační účinek a chrání organizmus před účinkem volných radikálů.
Příprava je velmi jednoduchá: doporučené množství horké čokolády smíchejte s mlékem ohřátým na požadovanou teplotu. Můžete použít i vodu, ale mléko v konečném výsledku dává lepší chuť. Mléko je důležitým zdrojem vápníku a bílkovin, kakao a obsažená syrovátka dodá vašemu organismu vitamíny. Obsah 100g, datum spotřeby až do roku 2023.
Napište do zprávy, o který druh máte zájem. Aktuálně v nabídce kokos nebo banán.
Zdroj
fotografie
Jitka M.