Zobrazit přihlášovací formulář

Taška ke kočárku šedá

Administrace

Taška ke kočárku šedá

330 Kč 460 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Taška je nepostradatelným prvkem pro rodiče, kteří odcházejí s dítětem z domu. Každá maminka a tatínek ví, kolik si toho musíte vzít s sebou, když jdete s dítětem na procházku. Pleny, kapesníčky, převlečení, voda, jídlo – to vše se vám snadno vejde do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Taška ke kočárku šedá

330 Kč
  • Popis zboží
Taška je nepostradatelným prvkem pro rodiče, kteří odcházejí s dítětem z domu. Každá maminka a tatínek ví, kolik si toho musíte vzít s sebou, když jdete s dítětem na procházku. Pleny, kapesníčky, převlečení, voda, jídlo – to vše se vám snadno vejde do této tašky.
Při navrhování výrobků pro děti je nejdůležitější, aby výrobky byly praktické, univerzální a krásně a esteticky vyrobené. Důležitý je každý detail -  pohodlný popruh, praktický systém upevnění na každý kočárek, měkká madla, samostatná přední kapsa, praktické přihrádky. To vše dohromady zpříjemní používání tašky.

Rozměr: 40 × 30 × 13 cm
odnímatelný popruh
pohodlné rukojeti
Pasuje na modely: Elodie, X-lander, Cybex, Joie, Valco baby, Bebetto, GB, Greentom, Anex, Quinny, Maxi Cosi, Bugaboo, Graco, Stokke, Maclaren, Chicco a na většinu ostatních kočárků.
  • Rozměry

    40 × 30 × 13 cm

  • 6. 7. 2023, 11:23

  • Zobrazení

    943

  • Oblíbené

    1

Kategorie