Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské pánské dámské pyžamo BOSS pro celou rodinu

Administrace

Dětské pánské dámské pyžamo BOSS pro celou rodinu

599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 66 Kč
Stějné pyžamo pro celou rodinu. Dětské - dívčí a chlapecké , pánské a dámské. Pyžamo Boss s dlouhými rukávy a kalhotami bylo vyrobeno tak, aby je mohli nosit příslušníci celé rodiny. Liší se jen malými detaily, které umožní maminkám, aby snadno…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské pánské dámské pyžamo BOSS pro celou rodinu

599 Kč
  • Popis zboží
Stějné pyžamo pro celou rodinu. Dětské - dívčí a chlapecké , pánské a dámské.
Pyžamo Boss s dlouhými rukávy a kalhotami bylo vyrobeno tak, aby je mohli nosit příslušníci celé rodiny. Liší se jen malými detaily, které umožní maminkám, aby snadno identifikovaly při třídění po praní, které triko a kalhoty komu patří.
Na dívčím a chlapeckém pyžamu je nápis ACTUAL BOSS, trička mají trošku jiný střih. Kalhoty jsou u chlapeckého pyžama normálně zakončené zapošitou založenou látkou, dívčí mají dole manžetku - pant.
Na triku pánského pyžama je nápis BOSS, na dámské REAL BOSS. Pánské kalhoty jsou zakončeny jako chlapecké, dámské mají pant, jako dívčí.

cena:
dámské a pánské 599,-
dívčí 499,-
chlapecké 459,-

Míry najdete na přidané fotografii.

Postupně budou některé velikosti vyprodané. Které lze aktuálně objednat zjistíte nejrychleji u mne v e-shopu, když si tam zadáte vpravo do bílého políčka s lupou slovo Boss. Pyžama se Vám ukáží a uvidíte hned, které velikosti lze ještě objednávat. Nechcete-li se dívat do shopu, napište mi dotaz. Odpovím co nejdříve.
Objednávat můžete zde, nebo v e-shopu. Uděláte-li si objednávku tam, najdete v balíčku malý dárek. E-shop Vám nabídne více zboží, než mám zde na MMB. Sem se mi vše nevejde.

70% bavlna 30% polyester
- lze prát v pračce při teplotě do 30°
- nesušit v sušičce
- žehlit z rubu do 110°
- nepoužívat bělící prostředky
- nečistit chemicky
  • 25. 12. 2021, 22:04

  • Zobrazení

    76

  • Oblíbené

    0

Kategorie