Zobrazit přihlášovací formulář

Rok v lese - E. Dziubaková

Administrace

Rok v lese - E. Dziubaková

145 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Jak vypadá život v lese na jaře, v létě, na podzim a v zimě? Kdo v noci bdí a ve dne spí? A kdo zaspí celou zimu? Kdo je čistotný a kdo se hrabe v odpadcích? Kdo a jak dlouho se stará o svá mláďata? Kdo je vynikající stavitel? Kdo má nejlepší spižírnu?…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Rok v lese - E. Dziubaková

145 Kč
  • Popis zboží
Jak vypadá život v lese na jaře, v létě, na podzim a v zimě? Kdo v noci bdí a ve dne spí? A kdo zaspí celou zimu? Kdo je čistotný a kdo se hrabe v odpadcích? Kdo a jak dlouho se stará o svá mláďata? Kdo je vynikající stavitel? Kdo má nejlepší spižírnu? Kdo si na koho brousí zuby? Je úžasné, co všechno se dá naučit z knížky beze slov! Ověřeno na dětech malých i velkých. Všechny bez rozdílu věku baví hledat na obrázcích příběhy jednotlivých zvířátek a dozvídat se tak o jejich zvyklostech.

Bohatě ilustrované dvoustrany zachycují proměny jednoho místa v průběhu celého roku. Děti mohou pozorovat chování zvířat během jednotlivých ročních období, za různého počasí a v různou denní dobu.

Rok v lese podněcuje zvídavost, rozvíjí postřeh, podporuje představivost i logické myšlení. Ale především je skvělou zábavou pro celou rodinu. Máte-li rádi „hledací“ knížky Rotraut Susanne Bernerové, je Rok v lese tím pravým čtením pro děti od 3 let.

Kniha jako nová, v super stavu.
  • 18. 12. 2022, 8:55

  • Zobrazení

    326

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Lego Výletní loď
Lego Friends Letní karavan
Dámská parfémovaná voda
Svetr, kardigan
3D hlavolam, Intellect Ball
Softshelová bunda
Žlutý žinylkový svetr
Odšťavňovač

Kategorie