Zobrazit přihlášovací formulář

Mýdlo Love Nature Forest Berries Delight

Administrace

Mýdlo Love Nature Forest Berries Delight

39 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Mýdlo Love Nature Forest Berries Delight 75g Toto tuhé mýdlo s jemnou pěnou obsahuje přírodní výtažky z černého rybízu, malin, brusinek a lesních jahod a propůjčuje pleti čistotu i báječně šťavnatou vůni čerstvě nasbíraného lesního ovoce. Biologicky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mýdlo Love Nature Forest Berries Delight

39 Kč
  • Popis zboží
Mýdlo Love Nature Forest Berries Delight 75g
Toto tuhé mýdlo s jemnou pěnou obsahuje přírodní výtažky z černého rybízu, malin, brusinek a lesních jahod a propůjčuje pleti čistotu i báječně šťavnatou vůni čerstvě nasbíraného lesního ovoce. Biologicky odbouratelné oplachové složení ocení i planeta!
Výtažek z lesních jahod: Toto chutné, oblíbené ovoce v sobě ukrývá pozoruhodně výživnou směs cukrů, vitaminů a minerálů – doslova praská ve švech živinami pro vaši pleť! Je také silným zdrojem antioxidantů, které pokožku pomáhají projasnit.

Výtažek z brusinky: Malé, červené brusinky jsou ve Švédsku oblíbenou přísadou domácích marmelád, rostou po celé Skandinávii a prosluly svými antioxidačními účinky. Díky vysokému obsahu vitaminů E a C a mastných kyselin pomáhají pokožku vyživovat a obnovovat.

Výtažek z černého rybízu: Šťavnatý černý rybíz je ve Skandinávii doma a obsahuje přírodní kyseliny, cukry a vitaminy, které pokožku vyživují a hydratují. Vysoký podíl mastných kyselin ji pomáhá vyživovat a udržovat zdravý vzhled.
Všechny složky
SODIUM PALMATE, SODIUM PALM KERNELATE, AQUA, SUCROSE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PEG-8, PARFUM, PALM ACID, SODIUM CHLORIDE, PALM KERNEL ACID, LINALOOL, TETRASODIUM EDTA, TETRASODIUM ETIDRONATE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, FRAGARIA VESCA FRUIT EXTRACT, RIBES NIGRUM FRUIT EXTRACT, RUBUS IDAEUS FRUIT EXTRACT, VACCINIUM VITIS-IDAEA FRUIT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, CI 73360, CI 77499, CI 17200
  • 2. 7. 2022, 13:35

  • Zobrazení

    156

  • Oblíbené

    0

Kategorie