Zobrazit přihlášovací formulář

Qman stavebnice FAST TYRANNOSAURUS REX 41203

Administrace

Qman stavebnice FAST TYRANNOSAURUS REX 41203

115 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Když se kostka rozloží, obrněný zvířecí stroj zaujme útočný postoj. Stavebnice akční figury robotického dinosaura. Vysoce variabilní stavebnice Qman z pestrobarevných plastových kostiček lze kombinovat s podobnými stavebnicemi mnoha dalších významných…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2011
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Qman stavebnice FAST TYRANNOSAURUS REX 41203

115 Kč
Koupit
VEŠKERÉ ZBOŽÍ JE IHNED SKLADEM, BALÍČKY ODESÍLÁM KAŽDÝ DEN (Českou poštou). ZPŮSOB DORUČENÍ PROSÍM VOLTE PŘI OBJEDNÁVÁNÍ.
Když se kostka rozloží, obrněný zvířecí stroj zaujme útočný postoj. Stavebnice akční figury robotického dinosaura. Vysoce variabilní stavebnice Qman z pestrobarevných plastových kostiček lze kombinovat s podobnými stavebnicemi mnoha dalších významných výrobců. Vyrobeno z kvalitního, nezávadného a odolného, ABS plastu. Baleno v pestře potištěné papírové krabičce.

Rozměry balení: 15 x 12 x 7 cm
Věk: 6+
Materiál: plast
Počet dílků: 123
Kompatibilní s Lego, Sluban, Cobi apod.

Hlavní vlastnosti:
* 123 dílků
* kompatibilní se stavebnicemi dalších výrobců

Firma QMAN byla založena poté, co si pan Zhan Kehua přivezl z dovolené v zahraničí stavebnici, která nadchla jeho dvě děti. Jejich zájem pro kostky stavebnice ho inspiroval k vytvoření vlastní firmy. Už roku 1984 založil továrnu na zpracování plastu, ale v roce 1994 se zrodila značka QMAN. V roce 2003 se firma QMAN stala druhou největší značkou stavebnic ve východní Evropě. Roku 2012 zautomatizovali výrobu a později otevřeli i druhou továrnu. Brzy na to uvedli nabídku stavebnic určených dívkám a později vyvinuli i řadu větších kostek pro nejmenší. Stavebnice odpovídají mezinárodním standardům. Pro vedení QMAN je důležité, aby měly stavebnice vysokou kvalitu a byly finančně dostupné většině dětí. Chtějí děti podporovat a pomáhat rozvíjet jejich představivost, kreativitu a motorické dovednosti.
  • 5. 11. 2023, 10:03

  • Zobrazení

    97

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Mega Bloks Pracovna Malého Stavitele
Mega Construx - Vojenská helikoptéra
Qman 32012 PRINCEZNIN ÚTULNÝ POKOJÍČEK
L-W Toys Základová deska 32x32 SVĚTLE ŠEDÁ
Qman War-Spirit Wheeled Tank 42301 sada 8v1
Qman První kostky 5001 - MOŘSKÝ SVĚT
Qman První kostky 5002 - ZVÍŘECÍ RÁJ
L-W Toys Základová deska 32x32 TMAVĚ ZELENÁ

Kategorie