Zobrazit přihlášovací formulář

Rostoucí židle, černo-šedá a růžovo-šedá

Administrace

Rostoucí židle, černo-šedá a růžovo-šedá

1 800 Kč 2 000 Kč
Doposud žádný zájemce
prodám rostoucí židli po jednom dítěti, barva je tmavě šedo-světlá šedá a pro holčičky růžovo-šedá. Otočná židle pro správné sezení nastavitelná dle velikosti postavy (až 180 cm) se všemi přednostmi pro děti od 4 let i náctileté. Součástí standardního…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Rostoucí židle, černo-šedá a růžovo-šedá

1 800 Kč
Koupit
prodám rostoucí židli po jednom dítěti, barva je tmavě šedo-světlá šedá a pro holčičky růžovo-šedá. Otočná židle pro správné sezení nastavitelná dle velikosti postavy (až 180 cm) se všemi přednostmi pro děti od 4 let i náctileté. Součástí standardního provedení jsou univerzální kolečka pro koberce i tvrdé podlahy. Hlavní výhody dětské rostouc židle na kolečkách Mayer FREAKY SPORT Ergonomické postranní vedení Tvarovaná pěna na podporu zad Měkké chráněné područky Ideální přizpůsobení postavě Nastavitelnost hloubky sezení ve 4 stupních Dlouhá životnost od 4 let až po dospělost Pomocí systému Easy Click můžete Vašemu dítěti zcela pohodlně nastavit pozici sezení. (najdete na područkách ze strany každé z nich černé tlačítko). Nastavením pozice zádové opěrky a područek bude nastavena hloubka sezení. Bezestupňové jednoduché nastavení výšky sezení je možné pro výšku dítěte od 110 do 180 cm. Tím je zajištěno rovnoměrné rozdělení tlaku na hýždě a stehna a zdravá pozice sezení. Systém lomícího se kloubu je extrémně odolný umělohmotný kloub, který vyhovuje požadavkům na testy i pro židle pro dospělé.
Kůže je již trochu ušpiněná zezadu odřená místy, ale na funkci židle to nemá vliv. Také je potřeba ji trochu vyčistit (viz foto). Jinak v pořádku.
  • 18. 4. 2024, 19:41

  • Zobrazení

    1 726

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Funkční prádlo
Chlapecká mikina
2 mikiny + 1 zdarma
Legíny
146
MARKS & SPENCER

Legíny

Party kostým Charlestone :)
Zimní bunda

Kategorie