Zobrazit přihlášovací formulář

SILNIČNÍ BĚŽECKÉ BOTY

Administrace

SILNIČNÍ BĚŽECKÉ BOTY

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 25. 3.
Doprava: od 79 Kč
Naprosto úžasné běžecké boty Salomon Sonic Nocture ve výborném stavu. Určitě ještě hodně poslouží. Reflexní prvky zabudované přímo do látky svršku. Bota SONIC je pohodlná a pečlivě přizpůsobená pro většinu silničních běžců, přináší jemnou rovnováhu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 2. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SILNIČNÍ BĚŽECKÉ BOTY

499 Kč
  • Popis zboží
Naprosto úžasné běžecké boty Salomon Sonic Nocture ve výborném stavu. Určitě ještě hodně poslouží. Reflexní prvky zabudované přímo do látky svršku.

Bota SONIC je pohodlná a pečlivě přizpůsobená pro většinu silničních běžců, přináší jemnou rovnováhu mezi odpružením a vedením nohy a je tak tou správnou volbou. Tlumení vibrací pomocí jedinečné konstrukce mezipodešve využívající materiály ENERGY CELL+ a OPAL, které tlumí potenciálně škodlivé vibrační zatížení, ale zároveň zajišťují měkký a agilní krok. Noha bez námahy přechází z fáze dopadu na povrch do odrazu díky důmyslnému řešení Gemoetric Decoupling od Salomonu. Na patě má bota výšku 28mm a na špičce 18mm. Získejte pohodlný tvar „střižený na míru“ díky konstrukci svršku SensiFit. Přizpůsobí se tvaru vašeho chodidla a jemně ho zajistí. Reflexní detaily z boty činí ideálního společníka pro běh i v době kdy již slunce dávno zapadlo.
  • 18. 3. 2024, 7:48

  • Zobrazení

    704

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

SÁLOVKY
32
PUMA

SÁLOVKY

MODRÉ SÁLOVKY
SÁLOVÉ KOPAČKY LOTTO
SÁLOVKY PUMA
TENISKY NIKE
RŮŽOVÉ SÁLOVKY
SÁLOVÉ KOPAČKY
BĚŽECKÉ BOTY Lotto
LOSOSOVÉ TENISKY
ŠEDO-LOSOSOVÉ TENISKY
ČERVENÉ SPORTOVNÍ BOTY
ZLATÉ BALERÍNKY
36
RTX SHOES

ZLATÉ BALERÍNKY

Kategorie